CPH:DOX | Her er de 20 bedste film til CPH:DOX

CPH:DOX rammer København fra d. 5. - 15. november.

Tag med CPH:DOX rundt i byen, når festivalen viser dokumentarfilm på interessante og anderledes locations. Du kan se film i en gammel fabriksbygning på Tagensvej, Skuespilhuset, Imam Ali Moskeen, og for første gang indtager CPH:DOX ønskeøen Amager, hvor du i Kulturhuset på Islands Brygge kan opleve den satiriske aktivist-duo The Yes Men, eller hoppe på metroen og køre videre til Den Blå Planet, hvor du blandt fisk og farver kan se den Oscar-vindende instruktør, Louie Psihoyos, som har lavet en dokumentarfilm om verdens truede dyrearter.

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din november!

Det er ikke kun dokumentarfilm, som festivalen kaster sig over; i Kongens Have bliver et 50 meter langt telt proppet med designermøbler fra Normann Copenhagen slået op til at huse et hav af skæve aktiviteter, debatter, fester og filmvisninger, og desuden byder CPH:DOX også på flere koncerter, seminarer, events og fester. 

Du kan se hele programmet for CPH:DOX og købe billetter lige HER!

Læs også: Shoppeguide: Få Helena Christensens smukke forsidelook

Hvis du synes, at festivalprogrammet er lidt af en jungle at finde rundt i, så fat mod! ELLE-redaktionen har samlet en liste over de dokumentarer og arrangementer, du skal holde øje med! 

Vi har samlet vores Top 20 over must-see dokumentarer til CPH:DOX, som du ikke må gå glip af... Se hele listen, inklusiv tid og dato i galleriet!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLEs top 20 til CPH Dox

Relaterede artikler