Annonce | Hyld kærligheden med Moët & Chandon Rosé på Valentines Day
Annonce

Hyld kærligheden med Moët & Chandon Rosé på Valentines Day

af Annonce 12/02/2016
Valentines Day den 14. februar nærmer sig, og udover at det kærlighedens dag, er det samtidig den perfekte anledning til at hylde livet og fejre nuet - en begivenhed, der selvfølgelig skal fejres med masser af kærlighed og bobler af den lyserøde slags fra Moët & Chandon Rosé Impérial.
Findes der noget bedre end en god flaske champagne i selskab med nogle af de mennesker, man holder allermest af? Næppe. Valentines Day den 14. februar er en oplagt dag til netop at fejre kærligheden og alle de gode øjeblikke i livet, man tilbringer med dem, man holder allermest af. Moët & Chandon Rosé passer perfekt til en Valentines Day-middag, da den med sin fine lyserøde indpakning og luksuriøse smag fra pinot noir, pinot meunier og chardonnay-druer, både tilbyder en udtryksfuld smagskompleksitet og et smukt ydre, der i den grad signalerer kærlighed. Perfekt til Valentines Day! Moët & Chandon Rosé har en livlig, intens bouquet af røde frugter, nuancer af rose og en lille antydning af peber. Det giver en frisk og saftig smag med intensiteten af jordbær, hindbær og ribs, samt noter af fersken og et lille hint af menthol. Vidste du, at den perfekte servering af et glas champagne er i et vinglas fremfor de traditionelle smalle ’flute’ glas? Et vinglas tillader nemlig champagnen at folde sig mere ud, så du bedre kan dufte og smage vinen. Selvom de fleste nyder champagne i forbindelse med velkomstdrinks, så kan man sagtens bruge det som tilbehør til både forret, hovedret og dessert. Moët & Chandon Rosé passer eksempelvis særligt godt til retter med skaldyr, tynde skiver af let stegt and eller oksekød, eller friske pandestegte grøntsager eller bær. Derudover kommer Moët & Chandon Rosé også særligt til sin ret i selskab med friske krydderurter som mynte og koriander. Og til desserten passer rosé-champagnen godt til en let anretning med ingredienser som friske bær sammen med letpisket flødeskum og mynte. Så bliver det ikke mere romantisk, vel?
Så hvad enten, du ønsker at fejre Valentines Day sammen med din kæreste, mand, veninde eller familien, er der masser af muligheder for at give den et ekstra touch af rosa kærlighed med Moët & Chandon Rosé. Men det er også bare som om, at en god flaske champagne kombineret med dejlige bekendtskaber altid er en god idé. Her på ELLE-redaktionen glæder vi os i hvert fald til at fejre Valentines Day med lidt flere lyserøde bobler, end vi plejer. Moët & Chandon Rosé Impérial kan købes hos udvalgte vinspecialister og i de fleste supermarkeder til en vejledende udsalgspris på 449 kr. ... Happy Valentines Day!