Horoskop

Sådan bliver din marts måned

af Anna Holm Pedersen & Felicia Stålkrantz Baurén 1/03/2021
Den første forårsmåned er skudt i gang og vi kan allerede høre fuglene synge. Læs med herunder, hvor ELLE ser mod stjernerne for at finde ud af, hvad februar har i vente for dig.

I dag byder vi den første forårsmåned velkommen. Vi er nu et skridt tættere på sommer, sol og fuglesang, og det glæder os her på redaktionen!

Imens vi drømmer om både smukt og solrigt vejr, ligger tanken om restriktioner og lockdown stadig og lurer. Men måske bliver marts måned lidt bedre end de sidste isolationsmåneder.

For at hjælpe dig godt på vej i den nye måned har ELLEs astrolog, Felicia Stålkrantz Baurén, taget et kig på stjernerne, og herunder spår hun, hvordan din marts kan udfolde sig.

Læs også: Det her er Fiskens styrker og svagheder

Marts står i fiskens tegn. Du kan læse mere om fisken herunder - og alt hvad fiskens sæson har at tilbyde de andre stjernetegn i galleriet under.

Fisken 19/2 – 20/3

Fisken besidder elementer af alle stjernetegn og er mester i at tilpasse sig alle situationer. Fisken er et påvirkeligt tegn og styres ofte indirekte af stærkere stjernetegn. Det betyder, at to fisk sjældent er ens. Fællesnævneren for fisk er, at de er empatiske, varme og omsorgsfulde. De foretrækker at have en partner ved deres side hele livet frem for at være alene. Fisken er intellektuel, kreativ og kærlig.