Sådan bliver din juli måned
Illustration: Mette Boesgaard
Horoskop

Sådan bliver din juli måned

af Felicia Stålkranzt Baurén & Cecilie Stubkjær Ottosen 1/07/2021
Juli måned byder ofte på sol, sommer og ferie – men hvordan ser det ud med stjernerne? Læs med her, hvor ELLEs astrolog giver dig et praj om din juli måned.

SommermånedEN er her, og den står for mange af os på enten staycation, sommerhus eller sydens sol. Her på redaktionen glæder vi os særligt til dage, hvor den eneste beslutning, der skal træffes, er om vi skal have vores is i bæger eller vaffel.

Juli måned står i krebsens tegn. Den kærlige krebs sætter familien over alt, og familie kan betyde alt fra kernefamilie til den inderste kreds af venner, som hun betragter som sine nærmeste.

Hun er kærlig, omsorgsfuld og intuitiv og er en person, der beskytter dem, hun holder af. Hun kan også være humørsyg, takket være sin herskerplanet, Månen.

Krebsekvinden har tendens til at overreagere i konflikter, og hun lægger gerne mere betydning i en situation end det, der egentlig er virkeligheden.

Læs også: Bella Hadid spottet i ikonisk dansks silketop

Hvis du er nysgerrig på, hvordan din juni måned bliver, så vil ELLEs astrolog, Felicia Stålkranzt Baurén, kunne give dig svaret.

Hun har taget et kig på stjernerne, og herunder spår hun, hvordan din juni måned kan udfolde sig.