Nyt datingprogram bestemmer dit match ud fra dit stjernetegn
Foto: Friends
Kærlighed

Nyt datingprogram bestemmer dit match ud fra dit stjernetegn

af Tanja Hartmann 15/07/2021
Er du fan af både astrologi og kærlighed? Så er DR3s nye datingprogram helt sikket noget for dig! Her lader de nemlig stjernerne om at bestemme, hvem din eneste ene er - og hvem, som helt sikkert ikke er! Bliv klogere på det spritnye datingprogram i artiklen herunder.

Ikke nok med at dit stjernetegn har betydning for, hvem du er som person, så kan stjernerne også guide dig i dit kærlighedsliv. Der er nemlig nogle stjernetegn, der matcher bedre med hinanden end andre.

Det har det splinternye datingprogram ’Matchet på mælkevejen’ på DR3 sat sig for at undersøge nærmere. Her bliver otte singler nemlig matchet på baggrund af deres stjernetegn.

Læs også: Sådan bliver din juli måned

Eksperterne, Amalie Bendixen og Marianne Gellert, er hovederne bag eksperimentet ’Matchet på mælkevejen’, og de er også værterne på den populære stjernetegnspodcast ’Astropod’.

Amalie og Marianne står for at sætte de otte singler sammen i perfekte matches udelukkende ud fra deres stjernetegn. De har hverken set eller mødt deltagerne inden.

Læs også: Her er dit lykketal ifølge dit stjernetegn

Om stjernetegnene virkelig kan fungere som Amor, må du se programmet for at finde ud af. Programmet får premiere den 8. august 2021 på DR3.

Vi glæder os til at følge med og se, om kærligheden vinder!

Læs også: Det her er Fiskens styrker og svagheder

Psst ... I galleriet herunder kan du opdage, hvilken cocktail, som passer bedst til dig ud fra dit stjernetegn - så ved du, hvad du skal bestille næste gang i byen, når du ikke kan bestemme dig!