Horoskop december 2023
Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din december måned

Af Felicia Stålkrantz Baurén, oversættelse: Nikita Hoffmann Andersen 1/12/2023
Hvad byder denne december på? Stjernerne giver dig svaret

December måned står i skyttens tegn.

Den skeptiske og intellektuelle skytte styres af Jupiter. Skytten er frihedssøgende og trives bedst uden regler.

De er fuld af idéer og er et charmerede bekendtskab. Skytten har en meget romantisk side og vil jagte sin udkårne gennem ild og vand til vedkommende er nedlagt. Det ligger nemlig i Skyttens natur at jage det umulige og hele tiden søge videre, når hverdagen bliver for forudsigelig eller bekvem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skorpion - 24/10 – 22/11

Illustration: Adam Hale

Du starter december forholdsvis roligt. Du afholder dig fra at socialisere. Lige nu har du ikke behov for overfladiske fællesskaber, men du vælger selv, hvem du vil bruge tid sammen med. Du er kommet til den konklusion, at din tid er for værdifuld til at blive spildt på meningsløse forhold. I julen og nytåret træffer du en modig beslutning om din fremtid.

Skytte - 23/11 – 21/12

Illustration: Adam Hale

Skytten elsker december, dels fordi det er din måned, men også fordi det er en periode, der har fokus på det sociale. I år er der ild i starten af ​​måneden, og det giver dig positiv energi. Den eneste sky på din himmel kan være din træthed. Nu, hvor dagene er så korte, er der risiko for, at du ikke får den dosis sol, du har brug for. En weekendtur eller lysterapi kan være løsningen.

Stenbuk - 22/12 – 20/1

Illustration: Adam Hale

I starten af ​​december får du et fristende tilbud. Det handler om, at nogen vil investere i dig og dit talent. Selv om du er smigret, er det ikke givet, at du siger ja. Denne satsning vil kræve en masse investeringer i form af tid og arbejde fra din side. Du står simpelthen over for et valg. Julen bliver et afbræk fra hverdagen.

Vandmand - 21/1 – 18/2

Illustration: Adam Hale

I december fokuserer du mere på dit sociale liv end på arbejde. Hele efteråret har på den ene eller anden måde drejet sig om arbejde, men nu er det familien, der tæller. I løbet af december begynder du at planlægge en ny tilføjelse til familien, det kan være et barn, et kæledyr eller noget lignende. Dette er noget, der vil ændre din hverdag.

Fisk - 19/2 – 20/3

Illustration: Adam Hale

December fokuserer på dine behov, især i begyndelsen af ​​måneden. Du er måske nyforelsket på dette tidspunkt, og så er det kun jer, der betyder noget. Det er en dejlig tid, men også en tid, hvor man indimellem kan opleve angst og tvivl. Midten af ​​december byder på en nymåne og med det en vilje til at tage tingene, både personligt og fagligt, et skridt videre.

Vædder - 21/3 – 20/4

Illustration: Adam Hale

December begynder med en meget intens periode både privat og professionelt. Her gælder det om at holde ud hele vejen frem til det nye år. For dig er det især vigtigt at passe på dine basale behov som søvn og mad. Det er, når du begynder at være skødesløs, at du risikerer at blive ramt af smålidelser. Julen bliver sjov, men stressende. Det bliver tydeligt for dig, at nytåret markerer en begyndelse.

Tyr - 21/4 – 21/5

Illustration: Adam Hale

Du indleder december energisk og med en masse drive. På arbejdet er du både effektiv og kreativ på samme tid. Privat lader du din kunstneriske side blomstre i en hobby. I julen forsøger du at være fri. Du har brug for tid til at samle dine tanker. I de mellemliggende dage vil du modtage godt nyt om din økonomi. Fuldmånen den 27. giver dig positiv energi ind i det nye år.

Tvilling - 22/5 – 21/6

Illustration: Adam Hale

I starten af ​​december vil dine følelser indhente dig, og der er risiko for, at du bryder sammen. Dette er en helingsproces, der er god for dig, så tillad dig selv at have stærke følelser. Midt i perioden føler du dig stærkere og mere harmonisk, end du har gjort længe. Du afslutter året med at vokse, både i dine følelser og i din styrke til at håndtere problemer.

Krebs - 22/6 – 22/7

Illustration: Adam Hale

December begynder med stress og bekymringer om arbejdet. Noget ændrer sig på dit arbejde, og det får dig til at føle dig ude af kontrol. Det er vigtigt for dig, at du får støtte i hjemmet eller hos dine venner i denne periode. Midt i december fokuserer på de sociale dele af dit liv og forsøger at undertrykke dit arbejde.

Løve - 23/7 – 23/8

Illustration: Adam Hale

Hvis november var shopping, drivkraft og fokus fremad, så bliver december lidt mere eftertænksom. Allerede i starten af ​​perioden vender du blikket indad og begynder at tænke meget over, hvem du er, og hvad du skal. Det ser ud til, at du fejrer højtiden på traditionel vis. Fuldmånen i de mellemliggende dage vil markere en ende, men også nye muligheder.

Vægt - 24/9 – 23/10

Illustration: Adam Hale

December vil byde på en frisk start for dig. Efter en lidt hård november, har du brug for lidt lys og glæde i mørket. Du møder mange nye og interessante mennesker, især i begyndelsen af ​​måneden. Hvis du er single, kan dette være et tidspunkt, hvor du begynder en flirt eller møder dit livs kærlighed. I julen forsøger du at løse en konflikt i familien.

Jomfru - 24/8 – 23/9

Illustration: Adam Hale

December begynder med en masse jern i ilden, som giver dig en kickstart ind i årets sidste måned. Du skal bruge denne energi for at holde hele vejen til målstregen. For dig bliver december lidt af et løb, hvor du skal indhente alt, både på arbejde og privat. For de fleste jomfruer er jul og nytår et afbræk i hverdagen, hvor du kan få en chance for at trække vejret lidt.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her