Horoskop

Horoskop Oktober

af Lejla Lindholm Christensen, astrolog Illustration Mette Boesgaard/Filter Management 25/09/2009
Oktober står i vægtens tegn

VÆGT: Vægtens mennesker symboliserer fred, skønhed og harmoni. De hader konflikter og vil altid gøre meget for at imødekomme andres ønsker. De omgiver sig gerne med smukke ting, bor gerne i smukke omgivelser og er også selv typen, som kan lide at klæde sig smukt. De elsker sociale arrangementer, og de er i deres es, hvis de kan hjælpe deres medmennesker. En Vægts svaghed kan ligge i at træffe en beslutning eller at skulle vælge mellem to ting.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

VÆDDER
21/3 - 20/4

Oktober bliver en stille måned. Måske for stille efter dit temperament. Til gengæld vil det give dig tid til at samle op på ting, som du har ladet ligge. Du får tid til at gøre noget ved dit hjem. Det kan være alt fra at male, ommøblere og til planlægning af en flytning. I den sidste del af oktober er du fyr og flamme over noget, som rører sig i dit kærlighedsliv.

TYR
21/4 - 21/5

Du kan betragte denne måned som en tid, hvor du føler, at du kommer fremad, samtidig med at der også er begrænsninger i luften. Du har masser af krudt og energi, men føler dig blokeret i forhold til at bruge det på den måde, som du selv ønsker det. Din lunte er kort, og du skal være særlig opmærksom på, at du ikke støder nogle personer omkring dig.

TVILLING
22/5 - 21/6

Der er fokus på dine pengesager og andet, som har en særlig værdi for dig. Sager omkring bank, forsikring eller værdipapirer er aktuelt. Det er en fin tid til nye investeringer, såfremt du har sat dig grundigt ind i sagerne. Det er også en god tid til køb eller salg af bolig, sommerhus m.v. I den sidste del af oktober får du en overraskende invitation.

KREBS
22/6 - 22/7

Handlekraftsplaneten Mars står særdeles stærkt i dit tegn i den første halvdel af oktober. Det giver dig gode muligheder til at kunne få ting til at blive præcis, som du ønsker det. En god tid for jobansøgninger, møder, interview, m.v. Den røde farve er aktuel, og du vil være optaget af sager omkring biler, mekanik samt anden transport, på den gode måde.

LØVE
23/7 - 23/8

Der er lagt op til en måned med begrænsninger. Hvad enten du selv er tilbageholdende i dine handlinger, eller du bliver pålagt blokeringer, er det et godt råd, at du tager en dag ad gangen. Der vil være sager omkring økonomi, som du bør være ekstra forsigtig omkring. Også her gælder det om at sætte dig grundigt ind i sagerne og ikke at forcere tingenes gang.

JOMFRU
24/8 - 23/9

Der er grund til at være ekstra forsigtig i alt, hvad du foretager dig i hele denne måned. Du får ikke lov til at gøre ting, som du plejer. Det kan også være dig selv, som ikke mere har lyst til at fortsætte med dine rutiner. Du ønsker fornyelse, hvilket du vil få ligegyldigt hvad. En sag omkring økonomi volder bekymringer, men vil ende positivt.

VÆGT
24/9 - 23/10

Der er på flere måder lagt op til en måned, hvor du bør forny dig. Gamle mønstre, holdninger og meninger er ikke længere holdbare. Det er en god måned til at reflektere over dit liv og til at få sat de grænser, som skal til for, at du kan komme videre på en ny måde. En sag omkring bank, forsikring, arv eller andet omkring økonomi vil give nye muligheder.

SKORPION
24/10 - 22/11

Du har masser af fortrin og nye muligheder for, at dit arbejdsliv får et løft opad. Hold dig ikke tilbage, hvis du går og tænker på at handle. Chefer, og autoriteter vil være imødekommende over for dig, og de vil endda være dem, som gelejder dig fremad. Din økonomi er god, og du vil i den sidste del af oktober få en mulighed til at forøge din indtjening.

SKYTTE
23/11 - 21/12

Der er spændinger, begrænsninger og andet i luften, som du ikke synes er rart. Der er ikke andet at gøre ved det end at se det som en del af din udvikling, og at vejen ud af det, er vejen igennem, som man siger. Din økonomi er stram, og der er en venlig henvisning til, at du skal spare på dine udgifter, da der yderligere kan dukke uforudsete udgifter op.

STENBUK
22/12 - 20/1

Der er tegn til, at du skal til at satse på helt nye muligheder for dig selv fremover. Du bliver givet en chance, og du tænker dig godt om, inden du giver dit svar. På den familiemæssige front er der noget, du kommer til at bruge en hel del af din tid på. Det er også en måned, hvor du mere end sædvanligt bruger tid på praktisk arbejde i og omkring din bolig.

VANDMAND
21/1 - 18/2

Ting og sager, som har ligget og ulmet siden foråret, vil nu få et skub fremad. Du har de bedst tænkelige chancer for at få lagt dit liv ind i nogle nye og mere optimale rammer for dig selv. Det er også en måned, som kan byde på rejser, studier eller andet, som kan udvide din horisont. Du har lyst til at lære noget
nyt og til at forny dig selv mest muligt.

FISK
19/2 - 20/3

Med både Merkur, Venus og Saturn stående i opposition til dit tegn kan du forvente fl ere udfordringer. Det vil især være omkring dit arbejdsliv samt i sager omkring skole, uddannelse og økonomiske anliggender. Uanset hvad det er, så er dette en måned, hvor du bedes skære igennem med dine egne meninger og holdninger, så det bliver, som du ønsker det.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her