Horoskop

HOROSKOP NOVEMBER

af Lejla Lindholm Christensen, astrolog Illustration Mette Boesgaard/Filter Management 19/10/2009
Skorpion: Dette tegn symboliserer livets yderpoler – liv og død, himmel og helvede, sort eller hvidt, godt ellerskidt osv. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig og er f.eks.ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at få det ønskede. En særlig evnetil at gennemskue andre mennesker er også til stede, ligesom man her finder de bedste psykologerog psykoterapeuter og de bedste inden for bankverdenen, regnskaber og revision. Og så mestrerSkorpionen hemmelighedens kunst til fulde.

VÆDDER
21/3 - 20/4

Der er fuld fart omkring dig lige fra starten af denne måned. Du er mere aktiv, udadvendt og handlekraftig, end du længe har været, og det sætter dit humør i vejret. Du går i gang med nye projekter eller opgaver, ligesom du får et spændende tilbud fra en uventet kant. I den sidste del af november vil du opleve, at noget særligt sker i dit romantiske liv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TYR
21/4 - 21/5

Regn ikke med, at alt vil gå efter dine planer. Der ligger en hel del uro og forvirring i luften, især i den første halvdel af måneden. Din lunte er særdeles kort, og der skal ikke meget til, før du siger din oprigtige mening til dine omgivelser. På den anden side er det en udmærket tid til at få sagt din mening, således at noget utilfredsstillende kan ændre sig.

TVILLING
22/5 - 21/6

Der er romantik i luften i månedens første del. Sager omkring transport, mekanik, biler og den slags er også noget, du bruger en del tid på. Der er tegn til, at du vil have en tendens til at tænke mere, end du handler, og der er en venlig henvisning til, at du bør forene dine tanker med konkrete handlinger, for at du vil kunne føle en positiv fremgang.

KREBS
22/6 - 22/7

Du skal være særligt varsom med, hvad du bruger dine penge på, da der kan være tegn til, at du kan komme til at købe katten i sækken. Det kan også tænkes, at der kommer uforudsete udgifter. I den sidste halvdel af måneden vil du være positivt stemt og give dig selv lov til at gøre noget, som du længe kun har drømt om. En uforudsigelig måned.

LØVE
23/7 - 23/8

Krigsguden Mars står i dit tegn i hele denne måned og samtidig i en opposition til den store Jupiter. Det kan afstedkomme, at du kan have for store armbevægelser eller måske spreder dig over for meget, så pas lige på. Rejser og udlandsinteresser er noget, som giver dit liv et pift. Det er en god måned for at lære noget nyt samt til at få mere frihed.

JOMFRU
24/8 - 23/9

Du kan se frem til en dejlig og afslappende måned, hvor du får lov til at bearbejde de senere måneders indtryk og oplevelser. Du får også tid til at fordybe dig i nogle nye interesser. Du har en stærk følelse af, at du vil noget andet i dit arbejdsliv, og du er ikke tilbageholdende med at skabe din egen nye fremtid. Du får et spændende tilbud i slutningen af måneden.

VÆGT
24/9 - 23/10

Der er romantiske toner i luften i den første uge af november, og det er også her, at du ønsker at forskønne din tilværelse mest muligt. Hvad enten det er dit personlige udseende eller dine hjemlige forhold, som du ønsker at gøre smukkere, så vil du have heldet med dig i forhold til, at alt vil lykkes. Du føler, at skæbnen har en finger med i spillet i denne måned.

SKORPION
24/10 - 22/11

Der er fokus på al slags kommunikation, såsom breve, telefoni, møder, interview mv., og det er vigtigt, at du følger op på det, som du lover. Der er også en venlig henvisning til, at du ikke skal tage andres meninger eller kommentarer alt for personligt, da dette let kan ske. Rejser og udlandsinteresser samt studier af nye emner er også spændende for dig.

SKYTTE
23/11 - 21/12

Du har en følelse af, at der foregår noget bag din ryg. Det kan også tænkes, at det er dig selv, som går rundt med en hemmelighed. Uanset, så kan du regne med en vis spænding i denne måned. Du har et dejligt overskud af fysisk energi, som du bl.a. bruger på sportslige aktiviteter, ligesom du også gør noget, som vil forbedre dine hjemlige forhold.

STENBUK
22/12 - 20/1

Uanset hvor meget du prøver på at fastholde gamle vaner, mønstre og andet, som du plejer at gøre, så vil det ikke længere være holdbart. Der er tegn til, at der skal ske radikale ændringer i dit liv, både arbejdsmæssigt og privat. Det er også en tid, hvor du selv er mere klar end nogensinde til at gøre op med alt det gamle, som ikke længere er brugbart.

VANDMAND
21/1 - 18/2

Du skal være særligt opmærksom på at bevare jordforbindelsen. Både Jupiter og Neptun, som er i dit tegn i denne måned, kan let få dig til at tro på, at du kan det hele. Det kan også være en måned, hvor nogle af dine drømme rent faktisk går i opfyldelse, hvis og såfremt de er realistiske. Rejser og udlandsoplevelser giver dig nogle helt nye inspirationer.

FISK
19/2 - 20/3

Der er nogle meget favorable aspekter omkring kommunikation, som vil give dig optimale betingelser i forhold til f.eks. møder, aftaler, breve, telefoni eller andet, hvor du skal bruge ordets magt. Du vil føle, at du bliver lyttet til, og det vil give dig et større selvværd. Det vil også få dig til at blive bedre til at give dine meninger til kende.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her