Horoskop

Horoskop marts 2010

af Lejla Lindholm Christensen Illustration Mette Boesgaard/Filter Management 16/03/2010
Fisk 19/2 – 20/3 Fiskenes tegn er et vandtegn, som symboliserer følelser, omsorg og kreativitet. Du er en særdeles hengiven person, som vil gå langt for at tilgodese dine omgivelsers behov. Din udfordring ligger i at sætte grænser, så du ikke ofrer dig for meget for andre mennesker. Din fantasi er uovertruffen, og det kommer gerne til udtryk gennem kunstneriske udfoldelser såsom musik.

FISK 19/2 - 20/3
Marts bliver på ingen måde en helt almindelig måned for dig. Du kan se frem til en tid med mange nye og spændende udfordringer, ligesom det også er en fin tid til selv at tage nogle nye og friske initiativer. Og så vil der være særligt positive udviklinger og fremgang i din økonomi samt i kærlighedsanliggender. Hvad mere kan man ønske sig?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

VÆDDER 21/3 - 20/4
I det meste af marts går du og lukker dig lidt inde i dig selv. Uanset hvad du skal, så har du en evne til at gøre det, som skal gøres, samtidig med at du er i din egen drømmeverden. Der er tegn til, at du bliver involveret i en hemmelighed. Det kan også tænkes, at det er dig selv, som går og bærer på en hemmelighed. Uanset hvad det er, så er det med til at give denne måned lidt spænding.

TYR 21/4 - 21/5
Du kommer desværre ikke sovende til noget som helst i marts. Der er bud efter dig og din praktiske sans - og endda fra flere fronter. Til tider vil det være så meget, at du vil føle dig nødsaget til at sige fra, selv om det ikke ligner dig at gøre det. I den sidste halvdel af måneden har du gode chancer for at gøre et godt køb eller salg eller på anden måde få din økonomi til at vokse.

TVILLING 22/5 - 21/6
I marts bør du være yderst varsom med ikke at sprede dig over for meget. Der er uretfærdigheder i luften, og du kan selv være medvirkende til at disse opstår, hvis og såfremt du gør mere, end du skal. Udland, rejser eller interesser deromkring er med til at berige din måned. Der er overraskelser i luften i dit romantiske liv, som vil bringe et frisk pust ind i din hverdag.

KREBS 22/6 - 22/7
Du har mange gode grunde til at glæde dig over det, som sker i løbet af marts. Er der ting, du selv ønsker forandret, så er denne måned super god til at sætte nye initiativer i gang. Det er også en måned, hvor du kan forvente, at der vil komme tilbud til dig udefra. Et af tilbuddene vil du have svært ved at sige nej til. Men her er det godt, at du tænker dig om en ekstra gang.

LØVE 23/7 - 23/8
Du har en særdeles stærk handlekraft i hele denne måned. Dit forhold til mænd, chefer og andre autoriteter er med til at give dig et skub fremad. Du længes efter fremgang, og det kan du roligt regne med, at du får. Ting, som har ligget og ulmet gennem vinteren, vil nu endelig få en positiv udvikling. Du er parat til at påtage dig mere ansvar, eller, hvis det er dit ønske: at fralægge dig ansvar.

JOMFRU 24/8 - 23/9
I hele marts kan du forvente masser af udfordringer. Om det skal føles godt eller skidt, er afhængigt af, hvor du i forvejen er i dit liv. Du kan regne med, at der ikke vil mangle tilbud, som vil komme til dig. Derfor gælder det om at være åben og modtagelig med hensyn til nye muligheder, især hvad angår dit arbejdsliv. Også omkring dit følelsesliv kan du vente en spændende udvikling.

VÆGT 24/9 - 23/10
Jo mere du selv er medvirkende til at nedbryde gamle mønstre, holdninger, meninger og gamle måder at være på, jo bedre vil du komme igennem denne måned. Du bør simpelthen være mere imødekommende over for dig selv og dine egne behov, og derfor gælder det om at slippe dit flinkeskole-princip, sådan at du kan vise dit sande ansigt. Du vil fi nde ud af, at det betaler sig.

SKORPION 24/10 - 22/11
Du kan glæde dig til en marts måned fuld af medvind. Både i dit arbejdsliv og i dit privatliv er der lagt op til forandringer, som vil gøre dit liv bedre. Udland, rejser og interesser deromkring er med til at berige dig. Også ting og sager omkring juridiske anliggender kan du forvente vil falde ud til din fordel. I slutningen af måneden er der overraskelser i luften i dit romantiske liv.

SKYTTE 23/11 - 21/12
I marts er der lidt mere stilstand, end du måske bryder dig om. Til gengæld er det en god tid for dig til at komme til bunds i nogle opgaver, som har ligget og ventet på din indsats. Det gælder både i dit arbejdsliv og i dit privatliv, at du bør bruge din tid med omtanke, sådan at du ikke spreder dig over for mange ting. For i denne måned kalder de ægte prioriteringer på dig.

STENBUK 22/12 - 20/1
Du kan forvente, at dørene er åbne for dig. Derfor er der ingen grund til at holde dig tilbage, hvis der er noget, du gerne vil. Det er en god måned til at søge nyt job eller ny bolig eller til at skabe en bedre harmoni i dit kærlighedsliv. Uanset hvad du sætter din energi ind på, så kan du regne med vækst og fremgang. Sidst, men ikke mindst, så kan du også regne med en mindre økonomisk gevinst.

VANDMAND 21/1 - 18/2
Du har en større "klarhed", end du har haft i lang tid. Det får dig til at se fremtiden i et helt nyt lys, og du er parat til åbne op for nye visioner. Din fantasi er altid et plus for dig, og i denne måned vil den komme dig til gode på flere måder. Hav, vand eller eksotiske miljøer får en særlig betydning. I den sidste del af marts er det en god idé at spare, da du får en uventet udgift.

Se også:
Her er dit stilhoroskop 2010

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her