Horoskop

Horoskop december 2009

af Lejla Lindholm Christensen, astrolog, Illustration Mette Boesgaard/Filter Management 25/11/2009
Skytte <br>23/11 – 21/12 <br>Skytten er et Ildtegn og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter. Skytten er idealistisk og meget inspirerende for sine omgivelser. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget, som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Skyttens ligefremhed og ærlighed kan til tider forskrække omgivelserne. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn.

VÆDDER
21/3 - 20/4

Der er meget travlt omkring dig i hele december. Dog kan du glæde dig over, at du har al den energi, som skal til, for at det hele vil køre positivt for dig. Du vil endda opleve et overskud til at være til hjælp for mennesker omkring dig. Du går med nogle nye tanker omkring dit arbejdsområde, som du dog venter med at gøre noget ved. Du får en speciel overraskelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

TYR
21/4 - 21/5
Du går desværre rundt med en kort lunte, selv om der gerne skulle være en god stemning omkring dig. Der er noget i dit privatliv, som ikke er helt, som det skal være. Det er en god idé, at du selv tager et initiativ til at skabe en bedre harmoni. I den sidste del af måneden vil der være noget aktuelt omkring rejser og udland eller interesser deromkring.

TVILLING
22/5 - 21/6

Du skal nok ikke forvente, at du kommer til at sidde ret meget stille i denne måned. Tværtimod kan du regne med, at der bliver overordentlig travlt omkring dig. Noget omkring rejser og udland giver anledning til en overraskelse. Der er en venlig henvisning til, at du ikke bør sprede dig over for mange opgaver, da du derved går glip af noget, som er vigtigt.

KREBS
22/6 - 22/7

Din økonomi er i søgelyset i det meste af december, og der er tegn til, at du skal være varsom med dine udgifter. En sag omkring et familieanliggende vil komme til at tage mere af din tid end beregnet. Det vil ydermere betyde, at du ikke får den fornødne tid til at skabe den rette stemning i dit hjem. Du kommer til at bruge en del energi på at skabe harmoni.

LØVE
23/7 - 23/8

Handlekraftplaneten Mars passerer igennem dit tegn i det meste af december, så regn med, at du har al den fysiske energi, som skal til for at skabe en god julestemning omkring dig. Du kan også regne med, at dine elskede vil gøre alt for at hjælpe dig og gøre dig glad. Noget overraskende sker i slutningen af måneden, som har med udland at gøre.

JOMFRU
24/8 - 23/9

Uanset hvor meget du har om ørerne, så har du en tendens til at være jordbunden og praktisk. Du tager en dag ad gangen, og du vil nå det hele på den halve tid. Du føler dig klar og parat til at forny din måde at holde jul på, hvilket kun vil skabe en god stemning omkring dig. Du er heller ikke bleg for at gøre noget overraskende eller impulsivt, hvilket du også gør.

VÆGT
24/9 - 23/10

Med skæbneplaneten Saturn i dit tegn er der lagt op til en måned med flere begrænsninger eller prøvelser end sædvanligt. Derfor skal du nok ikke regne med, at alt går efter dit hoved. Omvendt kan man sige, at jo mere du tillader det uventede at ske, jo bedre. Dit forhold til mænd, chefer eller andre autoriteter er spændt og giver anledning til uro.

SKORPION
24/10 - 22/11

Du skal nok være varsom med ikke at have alt for store armbevægelser i december. Du tror til tider, at du kan det hele, men du vil opleve, at det kan du ikke. Det vil være en god idé, at du bruger mere tid end sædvanligt på din hjemlige arena samt omkring familieanliggender. Der er mange mennesker omkring dig, som har mere brug for dig end sædvanligt.

SKYTTE
23/11 - 21/12

Med kærlighedens og skønhedens planet, Venus, passerende igennem dit tegn i hele denne måned, kan du godt regne med en vis velsignelse. Du er i en supergod julestemning og ønsker at gøre det så godt som muligt for dine omgivelser. En sag omkring økonomi bliver aktuel, men også den bliver ordnet på fornuftig vis. Alt i alt en dejlig og harmonisk julemåned.

STENBUK
22/12 - 20/1

Du kommer til at bruge mere end sædvanlig energi på at bibringe dine omgivelser en god julestemning. Der påhviler dig et ekstra ansvar, som du som sædvanligt vil påtage dig. Du er ikke bange for at tage et ekstra nap, og det hjælper dig naturligvis også, at du får hjælp fra andre omkring dig. Du vil i den sidste del af december modtage en særlig belønning.

VANDMAND
21/1 - 18/2

Der ligger en del spændinger i luften, og du kommer til at bruge den første del af december på at få redet nogle tråde ud. Derefter føler du dig mere fri til at gøre nogle ting, som du har haft lyst til at gøre længe. Sager omkring udland og rejser er aktuelt. Ligeså er det en måned, hvor du på flere måder vil udvide din horisont ved at lære noget nyt.

FISK
19/2 - 20/3

Du begynder december med at føle dig lidt tilsidesat. Uanset hvem som skaber denne situation, så er det vigtigt, at du selv tager et initiativ til at få sagen udredet. Derefter kan du nemlig se frem til en spændende måned, hvor dit romantiske liv kan få en ny og dejlig udvikling. Denne måned vil også, ligesom sidste måned, bringe dig op til flere overraskelser.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her