Foto: HBO Max
Horoskop

Disse stjernetegn skal ikke date hinanden

af Nikita Hoffmann Andersen 28/08/2018
Trawler du rundt på datingmarkedet? Og er det bare som om, du ikke rigtig klikker med de fyre, du dater? Måske skulle du tage at kigge på jeres stjernetegn.

Inden du dykker med hovedet først ned i et nyt forhold, så fold stjernekikkerten ud og kast blikket på din og din partners stjernetegn. Måske er der noget grimt i vente. Harpers Bazaar guider os til hvilket stjernetegn, du i hvert fald ikke skal date. 

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vædderen (21. marts – 19. april) 

Du skal ikke date en Stenbuk (22. december – 19. januar).  

Væddere er regelbrydere, mens Stenbukke er dem, der laver reglerne. Du vil konstant føle dig kritiseret af den afbalancerede Stenbuk. Spontanitet er lige dig! En Stenbuk kan ikke engang tage ud at spise uden en reservation. I er begge målrettede, men arbejdsnarkomanen Stenbukken er jo gift med sit arbejde. Du vil føle, at du lever i et forhold med Stenbukkens chef, så held og lykke med at få dit daglige opmærksomhedsbehov dækket, Vædder. 

Tyren (20. april – 20. maj) 

Du skal ikke date en Vandmand (20. januar – 18. februar). 

Selv om du godt kan lide dine regler og traditioner, så vil Vandmanden føles som en robot for dig. I et forhold er du ’all about’ hjertevarme med en sidenote af vintage champagne og franske chokolader. Vandmanden er langt mere logisk og alt for egalitær (og nærig) til at betale for din luksuslivsstil. Tingene kunne selvfølgelig blive udforskende under lagnerne, men i den virkelige verden? Totalt kedeligt. 

Tvilling (21. maj – 20. juni)  

Du skal ikke date en Skorpion (23 oktober – 21 november) 

Forførelses spil vil helt klart være ’hot’ i den her kombination, hvor I begge sender frække snapchats og tillokkende sms’er i løbet af dagen. Men tingene vil tage et dyk, når I prøver at forsegle aftalen. Du troede, at det var afslappet flirteri, og at I bare kunne tage det som det kom. Nej. Skorpionen forlanger, at I er eksklusive og tro, før I overhovedet kysser. Med Skorpionens vilje og manipulerende charme vil du hurtigt blive den submissive i forholdet.  

Krebsen (21. juni – 22. juli) 

Du skal ikke date en Skytte (22. november – 21. december) 

Den vilde og frie Skytte løber ind i dit liv som en hvirvlende tornado – og nogle gange er det lige det, du behøver, for at komme ud af din skal. Men du kan ikke leve med det skiftende mønster længe - uden at kaste din skrøbelighed ud i ekstrem angst. Skyttens vanvittige sociale skema vil ’clashe’ med dit behøv for at bygge rede. Når du krænger din sjæl ud, vil Skytten lave en joke, og han/hun vil ikke forstå dine behov for, for eksempel at bruge tid med din familie.  Manglen på kemi bliver smertefuld.

Løven (23. juli – 22. august) 

Du skal ikke date Fisken (19. februar – 20. marts). 

Den drømmende Fisk vil med det samme tryllebinde dig. Endelig en magisk legekammerat, som vil holde dig selskab i drømmeland. Men pas på. Du kan miste fodfæstet i virkeligheden ved at blive oppe til daggry med det natlige væsen, Fisken. Men under den fantasifulde overflade kan Fiskens humør blive stormfuldt og deprimerende. Du vil tage det personligt – og endda flippe helt ud, når Fisken bliver mørk og ignorerer dine sms’er, i længere tid end hvad en Løve kan overskue. Og ingen af jer er viljestærke, når det kommer til jeres penge. Det er forhold kunne ende i gæld… 

Jomfruen (23. august – 22. september) 

Du skal ikke date Vægten (23. september – 22. oktober)

Endelig en der kan sætte pris på din fine smag – og rent faktisk komme med nogle helt OK forslag selv. De første par dates vil være ren magi… hvis I altså kan få dem planlagt. Dit behov bestemmer. Vægten taler et sprog ala ’call me maybe’, men før du kan slappe af, må du vide, om det her forhold rent faktisk er på vej nogle steder hen. Vægten kan dårligt nok binde sig til en bordreservation, og de nægter at blive kastet ind i et romantisk forhold. Din tålmodighed vil ende med at være tyndere end englehår, og den ’mean girl’, du har i dig, vil vise sig. 

Vægten (23 september – 22 oktober) 

Du skal ikke date Jomfuen (23. august – 22. september) 

Den boglige og kultiverede Jomfru vil umiddelbart virke som et godt match. I har samme interesser og nyder begge de finere ting i livet. Men den resultatsdrevne Jomfru er på en konstant selvforbedrende mission, mens du foretrækker at se verden gennem en linse af rosenblade. Du vil følge dig skyndt på med deres krav for aktion og præcision. Du er en gavegiver, som ikke sparer på noget, når det kommer til dem, du elsker. Jomfruen er nærig med alle andre end dem selv – og når de vender det kritiske øje mod dig? Farvel til den seksuelle kemi... 

Skorpionen (23. oktober – 21. november) 

Du skal ikke date en Tvilling (21. maj – 20. juni)

Mens du er håbløst tiltrukket af Tvillingens uforudsigelig stil, vil dit behov for alligevel at få dem til at binde sig bringe det allerværste frem. Tvillingens uregelmæssige kommunikationsform vil efterlade dig urolig og med en kontant træng til at tjekke din telefon. Deres flirtende natur vil forvandle dig til en jaloux galning. 

Skytten (22. november – 21. december) 

Du skal ikke date Krebsen (21 juni – 22. juli). 

Den kulturelle Krebs er en god hæng-ud-ven, men behold dem i venne-zonen. I kærlighedens navn kan dette kyniske væsen blive sukkersød og klæbrig. Dine alarmklokker vil ringe, når Krebsen flytter ind i din lille studielejlighed efter tredje date. Og de sentimentale kort og breve vil højst sandsynligt aktiverer din ’gag reflex’. Du… kan bare ikke!

Stenbukken (22. december – 19. januar) 

Du skal ikke date en Vædder (21. marts – 19. april)

Vædderen er stjernetegnenes spædbarn, og du er en forsørger. Magtdynamikken er bare ’off’. Med mindre du leder efter en sugar baby, vil denne her kombination hurtigt blive romance-dræbende. Vædderen vil have det helt fint med at bruge din hårdt tjente formue, mens han/hun gemmer på sin egen. 

Vandmanden (20. januar – 18. februar) 

Du skal ikke date Tyren (20. april – 20. maj). 

Lige så meget som du beundrer Tyrens romantiske gestusser, lige så meget vil deres passionerede intensitet efterlade dig overvældet. Du forstår bare ikke, hvorfor de har brug for at høre ”jeg elsker dig” i hver sms, eller at de bliver utrygge, når du skal hænge ud med en ven uden dem. Deres dyre smag er et totalt ’turn off’ for dit humanitære tegn. Mens de bestiller østers og caviar, vil du hellere lave en donation til Kræftens Bekæmpelse. De modstridende værdier vil dræbe denne her kemi. 

Fisken (19. februar – 20. marts)

Du skal ikke date Løven (23. juli – 22. august)

Ved første møde vil du lade dig betage af Løvens opbrusende adfærd, og I to vil lige tage ’en drink mere’, som bliver til en 48-timers date. Men hvem er den person, der har svøbt dig af dine distræte fødder? Fiskens behov for at dykke på dybere vand vil blive modarbejdet af Løvens konstante behov for at performe. Den stolte Løve har svært ved at være sårbar, og det vil få dig til at føle dig som ét stort, distræt rod. 

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-02-14/arket.png

Skjorte, Arket, 590 kr.

Køb her
/2023-02-14/corali.png

Øreringe, Corali, 2.900 kr.

Køb her
/2023-02-14/frama.png

Håndsæbe, Frama, 290 kr.

Køb her
/2023-02-14/other-stories.png

Bh, & Other Stories, 280 kr.

Køb her
/2023-02-14/ganni.jpg

Top, Ganni, 1.830 kr.

Køb her
/2023-02-14/h2o-fagerholt.jpg

Jeans, H2O Fagerholt, 1.800 kr.

Køb her
/2023-02-14/westman-atelier.png

Blush, Westman Atelier hos I Love Beauty, 380 kr.

Køb her
/2023-02-14/prada.png

Slippers, Prada, 6.500 kr.

Køb her
/2023-02-14/holzweiler.png

Blazer, Holzweiler hos Boozt, 3.400 kr.

Køb her
/2023-02-14/hay_0.png

Rispapirslampe, Hay hos Bahne, 460 kr.

Køb her
/2023-02-14/rowse.png

Serum, Rowse, 360 kr.

Køb her
/2023-02-14/loewe.jpg

Duftlys, Loewe, 620 kr.

Køb her
/2023-02-14/cos.png

Strik, Cos, 1.750 kr.

Køb her
/2023-02-14/damernes-magasin.png

Rose, Damernes Magasin, 350 kr.

Køb her
/2023-02-14/trine-tuxen.png

Keramikskål, Trine Tuxen hos Wood Wood, 2.500 kr.

Køb her