Horoskop

Det siger dit horoskop om august

af Lejla Lindholm Christensen, astrolog 1/08/2012
Læs, hvad stjernerne siger om din måned

Løve 23/7 - 23/8
Er du Løve, er du formentlig ligesom din pendant i dyreriget: stolt, stærk og forfængelig. Dine medfødte lederkvaliteter gør, at du som Løve meget tidligt lærer at sætte dig i førersædet. Som Løve elsker du at være i centrum, det være sig som underviser, skuespiller eller på anden måde i en position, hvor du vil føle, at du er noget særligt. Kreativitet, leg og sjov vil præge dig som Løve igennem hele livet. Og fordi Løver også er mageligt anlagt, får du gerne andre til at gøre det kedelige arbejde i dagligdagen. Kendte modeløver var Coco Chanel og Yves Saint Laurent. Grrr …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Krebs 22/6 - 22/7
Du kan se frem til en dejlig sensommermåned. Du er meget bevidst om, hvad du selv har behov for, og du er også god til at tilgodese dette. En aftale, kontrakt eller andet omkring kommunikation giver anledning til nye muligheder i dit arbejdsliv. Du er i det hele taget mere fokuseret på dit arbejde, eller studieliv, end hjemmelivet. I den sidste del af august er der hemmeligheder i luften.

Tvilling 22/5 - 21/6
Dit gode forhold til mænd, chefer eller andre autoriteter vil skabe en meget positiv fremgang for dig. Du har også de bedst tænkelige betingelser for en positiv og særdeles romantisk stemning igennem hele august. Så dette kan sagtens være måneden, hvor du møder den eneste ene, ligesom din charmerende måde at samarbejde med andre på vil skabe nogle særdeles skønne resultater.

Tyr 21/4 - 21/5
Du har mere end sædvanligt fokus på din økonomi, og august er en god måned for boligsalg eller -køb, ligesom du måske bruger penge på at forskønne din bolig. Det er også en måned, hvor du har mange besøg i dit hjem; du elsker at lave mad og at skabe en festlig stemning for dine gæster. Og så er udland og rejser aktuelt på flere måder i den sidste del af august.

Vædder 21/3 - 20/4
Du har store muligheder for, at alt, du sætter i gang i denne sensommermåned, vil lykkes for dig. Det kribler med nye tanker og ideer, som du gerne vil omskabe til virkelige handlinger. Du er supergod til at tale med andre om det, og det gør kun dine nye ideer endnu mere interessante. I en samtale eller over mailen vil du i slutningen af august få et tilbud, som du har svært ved at sige nej til.

Fisk 19/2 - 20/3
Du kan se frem til en aldeles skøn og rolig sensommermåned. Hvis du har ferie, så vil du nyde den i fulde drag. Hvis du ikke har ferie, er du rigtig god til at nyde dine fristunder. Du er i det hele taget god til at have fokus på dig selv og dine egne behov. Det vil give dig ny energi, som du i den sidste del af august vil bruge på noget, du er rigtig god til, nemlig at være til gavn for andre.

Vandmand 21/1 - 18/2
Du vil være mere fintmærkende og følsom, end du plejer. Derfor er det en måneds tid, hvor du har lyst til at være sammen med dine allernærmeste. Især i den første del af august føler du dig særligt kærlig, opmærksom og social. Dine venner, som altid betyder meget for dig, vil til gengæld give dig en ganske spændende overraskelse. Rejser, studier eller udlandsinteresser giver spændende udfordringer.

Stenbuk 22/12 - 20/1
Din lunte er særdeles kort. Derfor er det vigtigt, at du bruger din energi rigtigt. Med andre ord: Sig til, sig fra, og kom ud med din handlekraft i små, daglige doser. August er også en sensommermåned med overraskelser i luften. Din økonomi får en positiv medvind, og også i dit kærlighedsliv sker der en positiv fremgang. Hvis du ikke er i et forhold, så er dette en god måned for et spændende møde.

Skytte 23/11 - 21/12
Der ligger nogle superspændende aspekter i luften i den første del af august, og det er op til dig at bruge dig selv optimalt. Hvis du går efter det, du ønsker, så kan denne måned virkelig ændre din fremtid. Der er banet vej for forbedringer, hvad enten i job, studier eller i hjemmelivet. Noget omkring transport bliver aktuelt sidst på måneden. Her får du også en mindre økonomisk overraskelse.

Skorpion 24/10 - 22/11
I august skal du have øjnene åbne og være bevidst om det, som sker omkring dig. Der er nemlig hemmeligheder i luften - og du kan sagtens selv være den, som går rundt og bærer på en. Dine følelser svinger fra den ene yderlighed til den anden. Det er en måned, hvor du skal tage god vare på dig selv, og har du ikke ferie, så er det vigtigt, at du skaber ro og afslapning for dig selv i hverdagen.

Vægt 24/9 - 23/10
Med både Mars og Saturn i dit tegn i august vil der finde nogle større og radikale ændringer sted. Ting og sager, som længe har ligget og ventet på at blive realiseret, vil nu endelig blive til noget. Du er ikke bare praktisk, men også modig, og det vil belønne sig. Det er også en måned, hvor skæbnen har en finger med i spillet, især hvad angår dit kærlighedsliv.

Jomfru 24/8 - 23/9
En sag, som først vil opleves som værende uretfærdig, vil vise sig at være en stor lære for dig. Du får lyst til fremgang og ser ikke så mange begrænsninger, som du plejer. Det er fin måned til at søge nyt job, flytte, ommøblere eller gøre andet, som kan ændre den monotone hverdag. Nøglen til din fremgang ligger i din egen værdiopfattelse af dig selv, og den er helt i top lige nu.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her