Emily in Paris
Foto: Netflix
Horoskop

Denne blomst skal du give dine kære, baseret på deres stjernetegn

af Dina Saugman 19/10/2021
De fleste kan blive enige om, at en smuk blomsterbuket bringer stor glæde. Men hvilken blomst skal du vælge? Det står skrevet i stjernerne. På baggrund af modtagerens stjernetegn, behøver du nu aldrig at være i tvivl om, hvilken blomst, der vil bringe størst glæde hos dine kære.

Vi har formentlig alle prøvet at glæde nogen med en smuk buket blomster, og faktisk står det skrevet i stjernerne, hvilken blomst, der vil bringe størst glæde til dem, du har kært.

Det er nemlig sådan, at der er en blomst, der matcher hvert stjernetegn.

Læs også: Sådan bliver din oktobermåned ifølge dit horoskop

Hvorvidt du er på udkig efter den perfekte blomsterbuket til din kæreste, din bedste veninde, din nye svigermor eller din søster, kan dette blomster-råd måske komme dig til gode, således du er sikker på at finde den helt rette buket til netop den, du ønsker at glæde.

Læs også: Her kan du købe eller leje designeritems til din næste festlige lejlighed

Ved at tage udgangspunkt i modtagerens stjernetegn, kan du finde den blomst, der passer bedst til hende, hvad angår farve og blomstersort. Yderligere har blomsterne også en symbolsk betydning, der matcher stjernetegnenes forskellige personligheder.

Du kan derfor vælge den helt perfekte blomsterbuket ud fra stjernetegnet på den, du ønsker at glæde med blomsten. Se med i galleriet herunder, og find den perfekte blomst.