Horoskop // Sådan bliver din juni

Kalenderen siger endelig, at det er sommer, og snart siger vejret det forhåbentlig også. Den første sommermåned giver anledning til bruge sin energi på f.eks. at springe ud i noget nyt, tage en spontan ferie, rydde ud i garderoben. En ny måned betyder også, at ELLEs astrolog, Susanne Taylor, er klar med et nyt horoskop. Læs med her og se hvad den kommende måned byder på af nye eventyr. 

Horoskop af astrolog Susanne Taylor, illustrtioner af Mette Boesgaard/Filter Management.

Månedens stjernetegn: tvilling 22/5-21/6

Vil du have en tvillingkvinde i tale? Så stil intellektuelle spørgsmål – hun deler gerne delikate lunser ud af sin viden. Hun er vågen og nysgerrig og taler med om det meste, og hendes charmerende væsen får enhver til at slappe af. Svagheder? Præcise mødetider er hendes store skræk. Måske fordi der bruges tid på at afgøre dagens look? Stilen er nemlig mangesidig; lige fra det sporty til det bohemede til det forførende frække i nedringede kjoler. Blandt skønne tvillinger, du skal kende, er Marilyn Monroe, Sonia Rykiel, Naomi Campbell og Farida Khelfa.

En kvinde i tvillingens tegn er en ekspert i kommunikation, som vil være et talent hun skal fokusere på, når hun søger job. Læs mere i galleriet om, hvad tvillingen ellers kan forvente sig af juni måned. 

Psst... Er du ikke født i tvillingens tegn, så klik dig gennem galleriet, og find dit eget tegn. Der kan du læse om dine styrker og svagheder i den kommende måned. 

Horoskop // Sådan bliver din juni

Relaterede artikler