Foto: All Over Press
Annonce

Her er den perfekte julegave til manden, der har alt

af annonce 4/12/2017
Mangler du (igen) den perfekte julegave til din far, mand eller bror? Det kan tage julesmilet fra enhver kvindelæbe at skulle opspore den helt rigtige julegave til de uopfindsomme mænd, der har alt, men svaret findes i år med et medlemskab til en helt særlig vinklub… Læs mere om Winefamly her!

Du kender det sikkert: Frustrationen over hvor svære mænd er at købe gaver til. Kæresten ønsker sig kun skjorter, der koster en mindre formue, eller gadgets, som er komplet charmeforladte at lægge under træet… Din far har alt, og ønsker sig kun søde døtre... For slet ikke at tale om din onkel, som du virkelig gerne vil give noget, men er helt forladt for ideer til, hvad manden dog ville blive glad for.

Det er som om, at glæden ved at give, mister lidt af sin ellers fine juleglans, når man i 11. time igen står uden gaver til familiens mænd, fordi deres ønskelister er håbløse – og din fantasi ud i originale og personlige gaver udløb for flere år siden. Men sådan behøver det heldigvis ikke være i år! Nu kan du nemlig give manden i dit liv – uanset om det er din far, svoger, kæreste eller fætter, en gave, som han stensikkert ikke har og som med garanti vil vække stor glæde – hele året!

Svaret på dine julebønner er Winefamly, der er en vinklub, hvor man som medlem kan købe kvalitetsvine og spiritus til kostpris, hvilket vil sige, at man ganske enkelt sparer mellem 30 og 70 % på alle sine vinindkøb.

Det er da en klub, dine mænd ikke kan undvære at være en del af! Og dét medlemskab kan du forære dem i julegave.

Du kan nemlig lægge to flasker kvalitetsvine eller spiritus under træet, sammen med tre måneders medlemskab til Winefamly. Læs mere om julegavepakkerne i galleriet nederst i artiklen.

Læs også: 15 julegaveideer til din far

Medlemskabet giver adgang til alle de vine, din mandlige skabssommelier kan drømme om. I sortimentet findes hundredvis af håndplukkede vine fra hele verden – lige fra de gode hverdagsvine til de helt store ekstravagante spillere. Fælles for dem alle er, at de er udvalgt med øje for den gode kvalitet, uanset hvilken ende af prisskalaen man boltrer sig i – og her er alt fra rødvin, hvidvin og rosé til champagne, spiritus og specialiteter som tonic, snacks, og kaffe fra kendte og fra niche producenter.

Stifterne bag den geniale vinklub er nemlig den kendte kok Thomas Herman, der har følgeskab af Morten Strunge (grundlægger af Mofibo) samt Rasmus Jensen og Thomas Pedersen. De fire stiftere har alle vidt forskellige fagområder og kompetencer, men deler passionen for vin og gastronomi.

Uanset om manden, du vil glæde, er über-connoisseur eller nyfunden vinentusiast er han i gode hænder som medlem af Winefamly. Her kan kenderne nemlig dele ud af deres guldkorn og give de enkelte flasker vurderinger, så dem, der ikke er ligeså sikre i deres sag, også kan blive klogere på de bedste flasker.

Et medlemskab, der giver adgang til hele det ’vin-underlige’ slaraffenland koster 75 kr. om måneden, som så giver adgang til at købe op til 24 flasker vin eller spiritus per måned med besparelser på op mod 70 % af den vejledende udsalgspris i butikkerne. Med andre ord er det en symbolsk betaling for at blive medlem af en klub, hvor man frit kan høste gode råd om de bedste vine og samtidig spare mange penge, hver gang man køber en flaske vin.

… og det gør din far, onkel eller kæreste vel egentligt ret tit? Hvis det er tilfældet er årets julegavehit til ham stensikkert en julegavepakke fra Winefamly. Pakken indeholder to flasker vin eller en flaske spiritus sammen med et tre-måneders medlemskab til Winefamly. Julegavepakkerne koster 200 kr. for pakken med vin og 300 kr. for pakken med spiritus.

Læs mere om Winefamly her og swipe gennem galleriet, hvor du kan læse mere om årets julegavepakker!