Guide til velgørenhed: Sådan kan du nemt gøre en forskel

Velgørenhed

I augustnummeret af ELLE har vi fokus på livets vendepunkter. I featuren ’Mit livs vendepunkt’ på side 38 møder vi bl.a. den tidligere topmodel Lykke May Andersen, der siden 2015 har arbejdet som nødhjælpsmedarbejder på den græske ø Lesbos, hvor hun hjælper de mange flygtninge, der strømmer til Europa. 

Se også: Charity Bakery - Spis mere kage med god samvittighed

'At gøre en forskel' betyder ikke, at du nødvendigvis skal tage til verdens brændpunkter for at hjælpe folk i nød. Nej, der er mange andre måder, hvorpå du kan bidrage til velgørenhed, og lidt har også ret.

Måske er du ikke klar over det, men der er utallige af velgørenhedsorganisationer, der gladeligt tager imod alt, hvad vi danskere tilbyder af hjælp. F.eks. kan du donere gaver og tøj, eller du kan blive indsamler eller frivillig og herigennem hjælpe til, at verden bliver et bedre sted at være.

Se også: Spice Girls 'Wannabe'-hit går viralt i kampen for ligestilling

Alle kan hjælpe, og der skal så lidt til for at gøre en forskel. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du nemt kan støtte et eller flere velgørende formål, så giver vi dig her en række forslag.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet 9 ideer til, hvordan du nemt kan bidrage til velgørenhed uden at ruinere dig selv eller bruge alle døgnets timer på frivilligt arbejde.

Velgørenhedsguide

Relaterede artikler