frederikke-mille-og-laura-staar-bag-koebenhavns-nyeste-it-sted-hello-coco-elle-dk.jpg
Foto: Oscar Meyer
Interview

Frederikke, Mille og Laura står bag Københavns nyeste it-sted: Hello Coco

af Nikita Hoffmann Andersen 26/04/2019
Frederikke Emma Rubow, Mille Skaarup og Laura Schrøder har store ambitioner for det nyeste skud på den københavnske klubscene. I maj slår de døren op for Hello Coco, hvor byens vildeste glimmergulv og CocoColadas forenes med omsorg og et inkluderende fællesskab. ELLE mødte dem.

Fredag den 10. maj 2019 får det københavnske natteliv en ny pige i klassen, når de tre veninder Frederikke Emma Rubow, Mille Skaarup og Laura Schrøder slår dørene op for dansebaren Hello Coco på Nikolaj Plads.

Her er ambitionen at blødgøre det københavnske barmiljø, der ifølge de tre partnere i dag domineres af en testosteronpumpet blærerøvsmentalitet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hello Coco er alt andet end show-off, og de tre veninder på henholdsvis 27, 28 og 30 år forsikrer om husværdier som tilgivelse, omsorg og et inkluderende fællesskab med højt til loftet.

Frederikke, Mille og Laura, der tilsammen har mange års erfaing i klubbranchen, lover for eksempel shots på husets regning til de gæster, der må vente i kø - paraplyer hvis det regner – og et solidt kvindekram i indgangen, hvor en af de tre partnere selv tager imod gæsterne.

Foto: Oscar Meyer
frederikke-mille-og-laura-staar-bag-koebenhavns-nyeste-it-sted-hello-coco-2-elle-dk.jpg

Så hvad kan vi glæde os til, når den kvindelige trio slår dørene op for byens vildeste glimmergulv pyntet med palmer og kokosnødder? ELLE mødte dem til en snak…

Fortæl om Hello Coco! Hvad betyder navnet?

Vores idé har fra starten været, at vi gerne vil åbne et sted, der både er lavkulturelt og megalækkert samtidig. Vi elsker alle tre en iskold Pina Colada, hvor hovedingrediensen er kokos. En meget uprætentiøs drink, der mest af alt minder om et ubekymret liv på stranden. Så skal det også lige nævnes, at Coco Chanel er en kvinde, vi alle 3 beundrer for hendes power og livsværk. Spillet mellem det prollede og det super eksklusive - dét vil vi gerne signalere.

Hvordan fik I ideen om at åbne en bar? Var det spontant eller gennemtænkt?

Vi har hele tiden gerne ville lavet et projekt sammen, men beliggenheden er alfa og omega i København. Nu kom det rigtige sted, og vi slog til. For os er det fuldstændig fantastik at ligge med udsigt til en af Københavns ældste kirkepladser. Det er centralt, og området i sig selv er historisk æstetisk.

Hello Coco skal bygges på værdier som tilgivelse, omsorg og et inkluderende fællesskab med højt til loftet. Hvordan kommer gæsterne til at kunne mærke det?

Vores gæster er alfa og omega, og vi vil gå gennem ild og vand for relationen til dem. Vi udvikler kontinuerligt på konceptet, for at vi ikke går i stå. For eksempel sørger vi for at skabe nye ugentlige oplevelser for vores gæster. Vi udarbejder hemmelige barritualer, der giver en følelse af at være en del af noget større og skabe sammenhold. Hello Coco bliver sin egen lille legeplads i Københavns natteliv, derfor tager man et aktivt valg, hvis man ønsker at være en del af det.

I siger, at Hello Coco skal være sexy/sofistikeret og lidt proletarisk og tilbagelænet på samme tid. Betyder det farvel til pickere og dyre drinks, eller hvordan kommer vi til at mærke det?

Hver aften stræber vi efter at mixe den perfekte cocktail af jakkesæt, de kreative, fashionmennesker, byrotter og andet godtfolk. Vi vil altid selv sørge for at stå og sige velkommen til vores gæster og sørge for, at ingen kommer til at kede sig i køen eller i baren. Du kan komme i balkjole og sneakers, hvis du har lyst, det vigtigste er din udstråling og energi. Vi vil gerne åbne dansegulvet kl. 22:00 og sørge for at vores gæster tør at tale med andre end dem, de er ankommet med.

Hvad skal kendetegne en nat på Hello Coco, og hvad kan vi glæde os til?

Vores vildeste drømme og fantasier er blevet til virkelighed på Hello Coco. Vi har taget udgangspunkt i mange af vores yndlingsdesignere og vores personlige favoritfarver og -print. Derfor kommer I til at møde vægge beklædt med Missoni- og Jean Paul Gaultier-tapeter. Båse i forskellige dyreprints mixet med byens vildeste glimmergulv og vores guldpalme med diskokugler som kokosnødder. Vi glæder os til at byde jer på Hello Cocos signatur drink CocoColada. Gad vide hvad den indeholder?

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her