Fredagsklummen Fie Vørts Andersson: "At være single-girl til bryllupsfest"

Illustration: Mette Boesgaard

Jeg står i den situation, at jeg skal til bryllup hos en god veninde her til sommer og er single. Jeg tænker, at det bliver den vildeste kærlighedsfest, men alligevel mangler jeg noget. En date!

Men det er ikke alle, som skal giftes, der er åbne for at man tager en plus one med som gæst, da det både er hammerdyrt at holde et bryllup i forvejen, og samtidig en meget personlig fest for de fleste, hvor brudeparret gerne vil kende dem, som kommer med som gæst (hvilket jo er forståeligt).

Jeg tænker dog, gad vide hvor jeg bliver placeret henne… Heldigvis kender jeg en del af dem, som kommer til brylluppet, og nogle af dem er også singler... men stadigvæk.

Det typiske er, at alle par bliver placeret ved samme bord og alle singler ved deres. OPDELING! Jeg har det på en eller anden måde lidt svært med det, i den forstand at jeg føler, man bliver sat i bås: "Her sidder I, så kan I hygge jer, I er jo alle i samme situation". Hvordan kan det egentlig være? Hvorfor ikke bare ryste posen? Okay, sæt par ved samme bord, men behøver de at sidde klods op af hinanden? De ses jo for Guds skyld hver dag alligevel. Jeg ved det ikke, måske er det bare mig, der synes, det er noget underligt noget.

Samtidig talte jeg med en kollega tidligere på ugen, der fortalte mig, at hun til sit bryllup bevidst placerede sin gode veninde ved siden af en single mand i håbet om, at de muligvis kunne falde i snak og have en fest sammen. Hvilket man godt kan sige de havde, de har i hvert fald været sammen lige siden, og der er jo også noget ret så magisk over, når ens gode venner ender med at være matchmakers og nu i dag har været skyld i, at de har fundet hinanden og er lykkelige sammen.

Hvis du er single og skal til et bryllup i den nærmeste fremtid, så NYD det for Guds skyld. Kærlighed er fantastisk, og vi vil alle sammen have det på den ene eller anden måde. Sørg for at have JA-hatten på og gå til fest med et åbent sind, for i sidste ende handler den fest på ingen måder om dig eller mig, men om de to lovebirds, der har sagt deres vigtigste JA til hinanden til dato. Jeg glæder mig som et lille barn og er spændt på at se, om jeg får den tørre kiks, eller den mega friske gut som bordherre. Lige meget hvad skal jeg bare have det sjovt og mærke al den kærlighed, der kommer til at strømme igennem lokalet den aften.

 

 

Relaterede artikler