Fredagsklummen Anne P: Om forsyningsangst og overraskelser

Illustration: Mette Boesgaard
Jeg er ikke noget rodehoved. Virkelig ikke. Men til sammenligning med nogle venner og veninder jeg har, der kunne få deres liv til at stå i flotte fint-farvede kolonner i et Excel-ark, og tilmed få energi ud af kategorisere og inddele, så er jeg noget, der minder mest af alt om en cirkusprinsesse. Altså ret så gøglet, og med en formodning om, at cirkusprinsesser ikke nødvendigvis behøver at være død-skarpe til Excel-ark grundet manglende behov. Ingen fordomme, blot naivitet, hvis noget.
 
 
 
Så da jeg i sidste weekend besluttede mig for at rydde op i min makeupskuffe, kunne jeg drage følgende konklusioner:
 
Jeg lider muligvis af en form for forsyningsangst – muligvis når det kommer til mad, men tydeligvis også når det gælder foundations, highlights og brynprodukter. But can you blame a girl?
 
Se også: Stjernefrisør Kylee Heath: "Her den største fejl kvinder begår med deres hår"
 
Nu er det naturligvis værd at huske på, at jeg jo nærmest lever af at teste produkter og komme med en faglig og professionel mening om disse, men personlige præferencer og favoritter kan jo ikke undgås. F.eks. kan jeg konkludere, at hvis jeg skal gå med foundation, så kan jeg pt. bedst lide en fugtgivende, let konsistens men pigmenteret - dog uden at det skal være alt for dækkende. Sagen er jo den, at jo mere makeup du har på, jo ældre ser du oftest ud. Især når du er over 25 år. Målet for mig er altid at passe så godt på min hud, at jeg potentielt ikke behøver at bruge særlig meget makeup på den. 
 
Til mine bryn er jeg tydeligvis svært glad for brynmascara både med og uden farve. De der babyer skal jo redes på plads. Og så når jeg nok at fylde rundt, før jeg løber tør for øjenbrynspenne.
 
Årtiet behøver vi ikke bekymre os om. Benefits Benefit 24-Hour Brow Setter Gel holder for vildt, men gør altså brynene noget stive. Glossiers Brow Boy er også god og er mere cremet, dog uden helt samme hold. Der er mange gode... og selvfølgelig er det en smagssag.
 
Og så er der de der highlightere. Cremede eller pudderbasere... det synes ikke at være så vigtigt. Bare de er der, tydeligvis. Tromborg, rms, Mac, Miild, Tom Ford, Marc Jacobs, Kjær weis, Huda – fælles for dem er nok, at er de er fint pigmenteret, så highlightsene ser nogenlunde naturlige ud. Der er kindben og øjenkroge nok hos mig til, at de alle kan få kærligheden at føle. Jow jow.
 
Læs også: Anne P: Mine 10 favoritter i august
 
Det sjove er egentlig nok, at jeg ville have forsvoret, at jeg nok havde flest mascaraer og rouge liggende. Men lige der har jeg altså styret mig fint. Eller fundet nogle favoritter, jeg vender tilbage til. F.eks. kan jeg ikke finde en blush, der er finere end Kjær Weis’ 'Sun touched'. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil forsøge. Lidt intern konkurrence har vel aldrig skadet nogen. 
 
Nå, men hvor om alting er, kan jeg med denne første klumme drage den konklusion, at jeg roder - men at jeg trods alt gør det med flotte kindben, fin hud og øjenbryn on fleek. Så går det jo nok også resten.
 
 

Relaterede artikler