Forkæl dig selv til jul med den nye Peugeot 3008
Annonce

Forkæl dig selv til jul med den nye Peugeot 3008

af Annonce 25/11/2016
Så blev det endelig jul, og findes der noget bedre og mere magisk på en kold og mørk decemberdag end at sætte sig ind i sin bil, tænde for varmen, skrue op for radioens julemusik og skabe sit helt eget univers? Lige præcis den luksus får du med den nye Peugeot 3008 SUV.

Før vi ser os om er det jul, og hvis du overvejer at forkæle dig selv med en tidlig julegave i form af en ny bil, så bør du overveje den nye Peugeot 3008 SUV.

Med Peugeots nye ultracool 3008 SUV kan du nemlig glæde dig til at køre afsted i vinterlandskabet og fylde bagagerummet med julegaverne.

Med Peugeot 3008 SUV er der nemlig tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistance­systemer, der giver tryghed på vejen. 3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem.

Dertil vil du med garanti også få julelys i øjnene af det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i­Cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informationer, som du har behov for – radio, aircondition, naviga­tion, telefon og meget mere. 3008 er ganske enkelt inkarnationen af den moderne bil.

Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en tidlig julegave og være sikker på komme gennem december med stil og glæde?

Du kan læse meget mere om den nye Peugeot 3008 på www.peugeot.dk, hvor du også finder den nærmeste Peugeot-forhandler.