Rygte Zendaya som Ariel i Disneys Den lille Havfrue

Foto: All Over Press

Hvis du, ligesom os, elsker Disneys mange og fortryllende universer, så er der godt nyt!

Netop nu forberedes filmatiseringen af Den Lille Havfrue og rygerne siger, at den 21-årige amerikanske model og skuespillerinde Zendaya er blevet tilbudt rollen som Ariel. Det skriver Harper’s Bazaar.

Ifølge magasinet er det en kilde tæt på Disney, som har ladet det slippe, at Zendaya kunne blive hovedrolleindehaveren i Disneys næste filmatisering.

Kilden siger også, at hvis Zendaya takker ja til rollen, så vil karakteren, der skal spille Ariels far Kong Triton samt Ariels søstre, også skulle spilles af mørklødede skuespillere, hvilket kunne gøre filmatiseringen af klassikeren fra 1989 endnu mere nytænkende og interessant end først antaget.

Læs også: 10 kendisser klædt som vores yndlings-karakterer fra Disney.

Præcis hvornår Den Lille Havfrue får premiere, ved vi desværre ikke endnu. Dog ved vi, at filmatiseringen af Disneys klassikere kommer i en føljeton, og også live-udspilinger af Aladdin og Løvernes Konge er på vej. Kan du heller ikke få armene ned?

På trods af sin unge alder bevæger The Greatest Showman-skuespillerinden sig allerede hjemmevant på den røde løber, hvor hun sporter opstigtvækkende looks.

Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet nogle af Zendayas mest mindeværdige outfits:

Zendayas mest opstigtvækkede looks

Relaterede artikler