Superstjerne er bekræftet på rollelisten til Big Little Lies sæson 2

Foto: All Over Press

Vi kunne knap få armene ned, da det blev bekræftet, at den award-vindende succes-serie Big Little Lies vender tilbage med en ny sæson på HBO. Desværre skal vi efter signende vente helt til 2019 (suk!) med gensynet med de fierce kvinder fra Monteray, men vores abstinenser for nye afsnit er større end nogensinde før.

Det er nemlig netop blevet bekræftet, at Oscar-vindende Meryl Streep slutter sig til castet i Big Little Lies sæson 2. Hører vi et kor af kollektiv jubel?

Foto: All Over Press

Det bliver med andre ord intet mindre end et power-cast af cool kvinder, vi kan glæde os til at se i den næste sæson, der ud over Meryl Streep naturligvis også har Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoe Kravitz med flere. Med andre ord, kan det på seriefronten ikke blive 2019 hurtigt nok.

Meryl Streep skal spille rollen som Mary Louise Wright – moderen til den på overfladen charmerende, men stærk psykotiske og voldelige Perry Wright (spillet af Alexander Skarsgard), der i sidste afsnit viste sig at være den afdøde person, der gennemsyrede de mystiske forhørsscener gennem hele sæsonen.

Mary Louise Wright slutter sig i anden sæson til Celeste (Kidman), Bonnie (Kravitz), Madeleine (Witherspoon), Jane og Renata for at få svar efter sin søns pludselige død. Og selvom Alexander Skarsgards karakter mødte sit velfortjente endeligt i første sæson, er han også på rollelisten i sæson to… Skræmmende, spændende, og ikke mindst ualmindeligt pænt at kigge på, selvom hans karakter er noget af det mest grusomme, man som kvinde kan forestille sig.

Desuden kommer vi i sæson to til at lære Bonnie, der spilles af Zoe Kravitz, bedre at kende, og vi kommer til forstå hendes pludseligt aggressive reaktion på terrassen i Perry Wrights sidste levende minutter. Det skal nemlig vise sig, at der ligger mørke perioder i den ellers blide Bonnies fortid…

Læs også: Her er den foruroligende trailer til A Handmaid's Tale sæson 2

Big Little Lies har allerede høstet enorm anerkendelse – ikke blot for sit vanvittige gode cast, scenografi og musik - men særligt for måden, serien sætter lys på hustruvold og måden de medvirkende power-kvinder formår at bruge serien som afsæt for at tale udsatte kvinders sag.

Big Little Lies har vundet otte Emmys og fire Golden Globes, og manuskriftet til den nye sæson rækker allerede langt ud over den oprindelig bog af Lianne Moriaty, der ligger til grund for serien.

Det er allerede bekræftet, at der i den kommende anden sæson af Big Little Lies vil være syv episoder, der ligesom første sæson er skabt af David E. Kelley.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

HBO har udtalt, at sæson to kommer til at udforske ”… de mange løgne, afprøve venskabsbåndene, de skrøbelige ægteskaber og selvfølgelig de utallige prøvelser man gennemgår som forældre. Forhold vil smuldre, nye loyaliteter vi opstå og potentialet for følelsesmæssig og fysiske skader fortsætter med at være overhængende.”

Om vi glæder os? Ja! 

 

Relaterede artikler