The Crown Se den vilde fejl som flere seere har spottet i et The Crown-afsnit

Foto: The Crown

Vi er vilde med Netflix’ Oscar-vindende dramaserie, The Crown. Vilde med seriens skaber og forfatter Peter Morgans dygtige storytelling og vilde med skuespillernes flotte portrættering af det britiske kongehus. Vi har bingewatchet sæson 1, 2, 3 og 4 og venter nu spændt på den femte sæson.

Læs også: Her er alt, du skal vide om The Crown sæson 5

Vi var næsten sikre på, at vi vidste, hvad vi gik ind til, da vi startede på fjerde sæson af The Crown. Vi kunne efter sigende især forvente en masse drama og en masse insider information om prins Charles og prinsesse Dianas ægteskab. Vi havde især glædet os til at se prinsesse Diana, som vi er en smule (læs: meget) betagede af. Diana var relaterbar og havde en personlighed, som man kun kunne elske. Hun skilte sig ikke kun ud med sin personlighed men også med hendes påklædning, og vi betragter hende stadig i dag - over 20 år efter - som et stort stilikon.

Læs også: Derfor er prinsesse Diana et stilikon, vi stadig kigger til i dag

Da vi lagde os til rette i sofaen med et varmt tæppe og en god kop te i hånden, var vi ikke helt forberedte på, hvad vi, udover kongefamilien, skulle til at se. En ubuden gæst. En lille bitte ubuden gæst i Buckingham Palace. Man skal være hurtig for at opfange det, men i afsnit 3, kort efter 1:15, viser den lille ubudne gæst sig – en mus. Scenen er i sig selv meget simpel og er et stille øjeblik, hvor dronningemoderen, spillet af Marion Bailey, stille sidder og venter. Efter nogle seere har opdaget den lille ubudne gæst, har scenen dog fået en del omtale på Twitter.

 

Det er uklart, om den ubudne gæst var en del af castet, eller om den havde inviteret sig selv. The Crowns twitter-profil introducerede den lille mus som en outstanding guest actor.

Hvad siger du, skal musen være en fast del af castet fremover?

 

 

Psst! Er du ligesom os vilde med prinsesse Diana? Så swipe løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Dianas mest ikoniske looks. 

Dianas mest ikoniske outfits gennem tiden

 

 

 

Relaterede artikler