Løvernes Konge Se den spritnye trailer for Løvernes Konge

Foto: YouTube

Tilbage i november 2018 løftede Disney endelig sløret for den første teaser til deres nye live-action udgave af Løvernes Konge.

Allerede der fik vi gåsehud, og startede med det samme nedtællingen til den 19. juli 2019, hvor den er sat til at komme i biograferne.

Og nu er vi så heldige, at have fået et endnu større indblik i, hvad den nye film vil byde på. Disney offentliggjorde nemlig den 10. april 2019 en helt ny trailer for filmen.

Løvernes Konge er bare én film i en række af Disneys andre klassikere, som er blevet lavet til live-action udgaver - både Skønheden & Udyret, Junglebogen og Dumbo er eksempler på disse klassikere.

Den nye live-action udgave af Løvernes Konge har også en imponerende rolleliste, hvor vi blandt andet finder Donald Glover som Simba, John Kani som Rafiki, Billy Eichner og Seth Rogen som henholdsvis Timon og Pumba, Chiwetel Ejiofor som Scar, og sidst, men absolut ikke mindst, Beyoncé som Nala.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og selvom man skulle tro, at den nye trailer kun ville få folk til at sprænge af glæde, er der (selvfølgelig) et par stykker, som er kritiske overfor den nye udgave af filmen. Der bliver især på Twitter slået ned på, at løven Scar hverken ligner eller lyder som sig selv:

Men på trods af denne (mindre) detalje, kan vi slet ikke vente til den 19. juli 2019, hvor Løvernes Konge har premiere i biograferne.

Og har du stadig ikke fået set den nye trailer for Løvernes Konge? Så kan du se den her:

Relaterede artikler