Trailer Se den første trailer til Kim Kardashians nye dokumentar 'The Justice Project'

Foto: Mega

Den 39-årige reality-stjerne Kim Kardashian West, der er den næstældste i Kardashian/Jenner-søskendeflokken, som vi kender fra Keeping Up With The Kardashians, har indenfor den seneste årrække virkelig vendt op og ned på sine prioriteringer.

Hvor hun førhen brandede sig som tv-stjerne, der var kendt for sine spektakulære looks på den røde løber og sit forhold til ægtemanden Kanye West, har hun nu tilføjet en ny dimension til sit cv, idet hun pt bruger meget af sin tid på at hjælpe uretfærdigt dømte indsatte ud af fængslet, mens hun studerer jura.

Kim har over 150 millioner følgere på Instagram og 63 millioner følgere på Twitter, så der er ingen tvivl om, at hendes ord når bredt ud, og at hun har en stor indflydelse.

Dén har hun heldigvis ikke valgt at vende det blinde øje til, og derfor bruger hun nu sin stemme på at gøre en forskel, hvilket man jo kun kan beundre hende for.

Læs også: Kanye West har foræret Kim Kardashian det mest personlige customized smykke, vi nogensinde har set.

Kims arbejde med juridisk retfærdighed har allerede båret frugt, for i 2018 lykkedes det hende at overtale det hvide hus til at bevillige løsladelse til Alice Marie Johnson, der sad indespærret for kokainhandling. Alice blev dømt til at afsone livstid i fængslet i 1996, men 22 år senere lykkedes det hende at blive løssluppet takket være Kims engagement i hendes case.

Kim & Alice. Foto: Mega

Kim & Alice.

”Der er masser af mennesker, der fortjener endnu en chance, men mange af dem har ikke ressourcerne til at få det til at ske. Jeg vil hjælpe med at løfte de cases til et nationalt niveau for at påvirke forandring, og denne dokumentar er et ærligt billede af mig, der lærer om systemer og hjælper med at bringe rigtige resultater til vores retfærdighedsreform,” fortalte Kim for nyligt på et pressemøde i forbindelse med hendes nye to timer lange dokumentar 'The Justice Project'.

I den forbindelse offentliggjorde hun ligeledes den første trailer til programmet, som du kan se her:

Kim Kardashian West: The Justice Project får premiere på den amerikanske tv-kanal Oxygen søndag den 5. april 2020.

Hvorvidt dokumentaren vil få dansk premiere, er endnu uvist, men vi krydser fingre, idet vi glæder os til at se Kim i en anden rolle, end den vi kender fra Keeping Up With The Kardashians.

Psst! Mens vi venter på at se Kim træde ind i sin nye rolle som forkæmper for juridisk retfærdighed, ser vi nærmere på en række fun fatcs om den verdenskendte stjerne. Se med her:

Engang drømte Kim Kardashian om at blive skolelære (og 14 andre fun facts om verdens bedst betalte reality-stjerne)

 

Relaterede artikler