Ekstreme roller Se 17 stjerner gå til ekstremer for deres rolle

Foto: Monster

Vægttab, vægtøgning, skalpering, barbering og så videre… Der er tilsyneladende ikke grænser for, hvad de helt store skuespillere vil gøre for deres roller.

De fleste ville nok stivne ved tanken om – bevidst – at barbere sit hår af, fjerne sine øjenbryn og følge en streng diet i ønsket om enten at tabe sig drastisk eller opnå en større vægtøgning.

Men for nogle af verdens bedst betalte skuespillere er der ikke det, de ikke vil gøre for den helt rigtige rolle. De går gerne til ekstremer for at leve sig fuldstændig ind i den rolle, de spiller, så vi som tilskuere sidder måbende tilbage i biografstolen.

Natalie Portman udtalte i forbindelse med forberedelserne til sin rolle i 'Black Swan', at hun var bange for at dø, mens Anne Hathaway levede sig så meget ind i sin karakters depression i filmen 'Les Misérables', at hun havde svært ved at finde ud af sindstilstanden efter jobbet. 'Mænd der hader kvinder'-hovedrolleindehaveren Rooney Mara? Hun fik 4 ansigtspiercinger.

Hvis du troede, din chef kræver meget af dig, kan du altså godt tro om igen!

Rygterne siger dog, at Reneé Zellweger fik mellem 10 og 15 millioner dollars per 'Bridget Jones' film, så måske vi alligevel ville takke ja til et par måneders flødekage-diet. 

Læs også: Forvandling - Heidi Klum klædt ud som gammel dame til halloween.

Vi har samlet nogle af filmverdenens mest markante forandringer i forbindelse med en rolle.

Scoll løs i galleriet og tab kæben over de vilde forvandlinger! 

Skuespillernes vildeste forvandlinger

Relaterede artikler