Sex and The City Sarah Jesscia Parker: ”Sex and The City ser tonedøv ud i 2018”

Foto: Ritzau/Scanpix

Tv-serien Sex and The City kan i år fejre 20-års jubilæum. Den 6. juni 1998 mødte vi for første gang Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs, Charlotte York og Samantha Jones, som vi alle kom til at kende – og elske – så højt.

Men 20 år efter premieren er ikke alle lige begejstret.

Sarah Jessica Parker indrømmer, i et interview med The Hollywood Reporter, at hun synes, at Sex and The City ser tonedøv ud i nutidens lys. ”Man kunne ikke lave det i dag på grund af den manglende diversitet på skærmen. Personligt ville jeg synes, det var bizart” udtaler den 53-årige skuespillerinde.

Sarah Jessica Parker adresserer castingen af fire hvide kvinder som hovedrolleindehavere, hvilket hun i dag ville kalde kontroversielt. Parker stiller desuden spørgsmålstegn ved deres måde at portrættere LGBT-miljøet på, som især kom til live igennem karaktererne Stanford Blatch og Anthony Marantino.

Foto: Ritzau/Scanpix

Serien sluttede i 2004 efter syv sæsoner, men allerede i 2008 var vores fire slyngveninder tilbage på skærmen i filmen Sex and The City 1. I 2010 fik vi så Sex and The City 2, og siden da har fans af universet været ekstremt vokale i deres ønske om en tredje film.

Det ønske blev dog endeligt affejet i september 2017, da Kristin Davis (Charlotte) postede et hjertefyldt farvel til Charlotte York på sin Instagram.

Rygterne sagde, at Kim Cattrall (Samantha) og hendes høje krav var årsagen til, at Sex and The City 3 ikke ville komme til live. Til det tweetede Catrall: ”Det eneste ”krav” jeg nogensinde har opsat var, at jeg ikke vil have en tredje film”. Rygterne florerede dog vidt, og de pustede kun liv i det bål, der allerede var startet mellem Kim Cattrall og SJP. Læs hele historien om deres drama HER

Læs også: 20 kendisser, du har glemt var med i Sex and the City.

Skuffelsen var stor for fans af SATC, men også karaktererne bag ærgede sig over den manglende slutning: ”Jeg er skuffet. Vi havde det her smukke, sjove, hjerteskærende, glædende og meget relaterbare manuskript, og det er skuffende, at vi ikke får lov til at fortælle den historie” udtalte Sarah Jessica Parker i forbindelse med offentliggørelsen af, at Sex and The City 3 var aflyst.

Hvorvidt en eventuel tredje Sex and The City film ville have udforsket en større diversitet på skærmen, er ikke til at vide. Faktum er at Sex and The City er et afsluttet kapitel, og vi ELLEskede det, så længe det varede.  

Vi vidste ikke, at Sarah Jessica Parker havde så stærke holdninger til SATC anno 2018. I galleriet herunder har vi samlet yderligere 11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and The City. 

11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Relaterede artikler