Eyecandy Ryan Gosling møder Regé-Jean Page i ny stjernespækket film

Foto: PR

’The Grey Man’, som desuden er Netflix’ dyreste produktion hidtil med et budget på 1,2 milliarder kroner, er en filmatisering af Mark Greaneys romanserie ’The Grey Man’ fra 2009 og bliver instrueret af Russo brødrerne, som blandt andet har instrueret de sidste to Avengers-film.

Filmen omhandler freelance snigmorder og den tidligere CIA-agent Court Gentry aka Grey Man. Og den rolle spilles af ingen ringere end Ryan Gosling.

Læs også: De 5 mest skuffende serier på Netflix - og den mindst skuffende

Disse skuespillere medvirker

Udover Ryan Gosling, medvirker Bridgerton-stjernen Regé-Jean Page og Captian America-stjernen Chris Evans. Den kvindelige hovedrolle vil blive spillet af Ana De Armas, der blandt andet spillede sammen med Gosling i filmen ’Blade Runner 2049’.

Andre store navne er samtidig blevet afsløret som en del af castet til ’The Grey Man’, der blandt andet indeholder Black Panther og Desperate Housewives-stjernen Alfre Woodard samt Game Of Thrones-skuespilleren Jessica Henwick, Narcos-stjernen Wagner, Moura, Dhanush og Julia Butters.

I et opslag på Instagram afslørede Netflix dele af rollelisten:

Produktionen af filmen er startet i denne måned, så forhåbentlig kan vi forvente, at filmen lander på streamingtjenesten i 2022.

Læs også: Syv stærke kvinder hyldes på Netflix

Mens du venter på premieredagen på ’The Grey Man’, kan du kigge i galleriet herunder, hvor vi har samlet 18 skuespillere i deres første roller, og de kan være svære at genkende. 

18 skuespilleres første roller

Relaterede artikler