Friends Ross Geller skulle oprindeligt være spillet af en anden skuespiller

Foto: Friends

Den 6. februar 2019 udgav The Guardian en artikel med inside-fortællinger fra de mange karakterer, som gæstede den populære serie 'Friends', og det kom der en del sjove og nye detaljer ud af.  

Det viser sig nemlig, at Mitchell Whitfield (Rachels tandlæge-ekskæreste, Barry Farber) faktisk var i det endelige opløb til at få rollen som Ross Geller. Kan du forestille dig Mitchell Whitfield i rollen som Ross Geller? Det har vi svært ved…

Læs mere: Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends

Til The Guardian udtaler Mitchell Whitfield: “Jeg var til audition for både Ross og Chandler. Jeg kom tilbage mange gange, og så indså de (casterne red.), at Ross var den rigtige rolle for mig. Jeg var med til det allersidste og testede til showet. I sidste minut, sagde de (casterne red.): ”Vi bringer lige en fyr mere ind for at caste”. Det viste sig så at være David Schwimmer.”

Barry Farber (Mitchell Whitfield) Foto: Friends

Barry Farber (Mitchell Whitfield)

Mitchell Whitfield fortæller også, at hans kone siden har ærgret sig en lille smule over, at han ikke fik rollen som Ross Geller, og dermed kunne have tjent flere millioner dollars. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Vi er nu ret glade for, at det ikke var Mitchell Whitfield, der løb med rollen som Ross og de mange millioner dollars. Kan du måske forestille dig Barry Farber sige ”PIVOT!” eller ”We were on a break!” korrekt? Nej vel?

I galleriet har vi fundet 9 andre karakterer fra vores yndlingsfilm,- og serier, som i virkeligheden skulle være spillet af andre skuespillere. Men som - heldigvis - ikke endte med at blive til virkelighed. 

9 ikoniske serieroller, der kunne være blevet spillet af andre skuespillere

Relaterede artikler