Game of Thrones Premieredatoen for Game of Thrones sæson 8 er landet

Foto: HBO / Game of Thrones

Endelig ser det ud til, at ventetiden er forbi. Så snart virkelighedens vinter er overstået, vender vores yndlingsvinter nemlig retur på skærmen. Vi skal tilbage til Westeros, hvor vi i sæson 7 lærte sandheden om Jon Snows ophav, mens the Night King satte kurs mod Westeros.

Desuden skal vi have svar. Har Cercei og Jamie fået deres barn? For slet ikke at tale om skæbnen mellem Jon og Daenerys.

Vi har længe vidst, at premieredatoen ville falde et sted i april 2019, men det er alligevel rart at kende den præcise dato (især fordi du for alt i verden ikke må have planer den dag!).

Nu er datoen så officiel, og du kan sætte et stort kryds i kalenderen.

Søndag den 14. april 2019 er ventetiden forbi, idet første afsnit af sidste sæson ruller over skærmen. Her vil vi, i løbet af sæsonens seks afsnit, blive klogere på, hvem der endegyldigt kan sætte sig på tronen - efter de utallige, blodige opgør.

Læs også: Alt du skal vide om sæson 2 af Big Little Lies.

Nu tænker du måske, at seks afsnit jo på ingen måder er nok til at tilfredsstille din GOT-trang, der har bygget sig op siden sæson 7, men HBOs CEO, Richard Plepler, har netop udtalt gode nyheder i den forbindelse:

Sæson 8 er spektakulær. De har i virkeligheden lavet seks film”, udtalte Plepler for nyligt. ”David Benioff og D.B. Weiss [seriens forfattere og producere, red.] vidste godt, at barren var sat højt, men de har overgået barren. Jeg har set sæsonen to gange, og jeg er betaget. Alle kan vente sig en ekstraordinær historiefortælling og magisk produktion” fortsatte Plepler, og hvis vi ikke glædede os i forvejen, så gør vi det i hvert fald nu!

Sammen med premieredatoen har HBO offentliggjort en teaser, som du kan se herunder.

Warning! Du vil få lyst til at gå i seng og først vågne op den 14. april!

På trods af at ventetiden endelig har fået en slutdato, er den nu mere uudholdelig end nogensinde før. Vi slår tiden ihjel med alt GOT-relateret, og hvis du har lyst til at gøre det samme, kan du scolle løs i galleriet herunder. Her har vi nemlig samlet 10 fanteorier, du skal kende til, inden det afgørende slag i GOT:

Game of Thrones fanteorier

Relaterede artikler