Nostalgi Powerpuff Pigerne bliver vækket til live: Internettet går amok over deres outfits

Foto: Cartoon Network

Da det blev afsløret, at ’Powerpuff Pigerne’ ville blive vækket til live i en ny tv-serie, gik fans af den originale tegneserie amok af begejstring. 

Nu er den ikoniske trios nye outfits blevet offentliggjort, og det har endnu engang fået internettet til at reagere voldsomt – denne gang af de helt forkerte årsager.  

På nye behind-the-scenes billeder fra optagelserne kan man nemlig se, at seriens tre stjerner, Dove Cameron, Chloe Bennett og Yana Perrault, er iført simple ensfarvede kjoler med sorte bælter, og det er fans bestemt ikke tilfredse med.

En bruger på Twitter sammenlignede de undervældende outfits med ”uofficielle og billige Halloweenkostumer,” mens en anden skriver, at kostumerne ”umuligt kan være ægte.”

Læs også: 4 tv-serier, der har givet skuespillere millioner af følgere

De skuffede fans går endda så langt som at spørge, om CW’s liveaction-version af ’Powerpuff Pigerne’ har brug for en støtteindsamling for at få et større budget.

Ikke en kopi af tegneserien

Der er dog også nogle fans, som forsvarer tøjvalget til Bobbel, Bellis og Blomst, og gætter på, at det kunne være en midlertidig løsning. Andre gætter på, at stjernerne muligvis er i gang med at optage et flashback til serien.

Selvom meget ikke tyder på det første, så kunne flashbacket måske være et oplagt gæt, hvis man ser på den officielle beskrivelse af serien.

CW har nemlig afsløret, at den nye version af ’Powerpuff Pigerne’ ikke kommer til at være en kopi af den populære tegneserie. I stedet kommer vi til at se trioen som ”fortabte piger i 20’erne, som hader, at de har mistet deres barndom, fordi de skulle bekæmpe kriminalitet.” Mon det er derfor, at deres outfits ser så triste ud? 

Se de kontroversielle outfits her, og bedøm selv, om de er for undervældende:

Læs også: Se de 5 mest skuffende filmatiseringer

Kan du heller ikke få nok af klassiske tegnefilm, der bliver vækket til live? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet alle de kommende liveaction-versioner af Disney-film. 

Her er alle de kommende Disney-live-action-remakes, og alt vi ved om dem

Relaterede artikler