Penèlope Cruz spiller Donatella Versace i en helt ny thriller-serie: Se traileren her!

Foto: Youtube

Millionarvinger, mystik, storslået mode og mord-mystik: Det italienske modeimperie Versace har gennem tiden vist sig at være en sæbeopera værdig.

Versace familen, det tætteste Italien kommer på modern royalty, har været præget af storslået luksus og dramatiske tragedier: Og hvis historien om Versace var en fiktiv fortælling, så var hovedpersonerne de to søskende, Donatella og Gianni Versace, samt modeindustriens elite, der trofast altid har fulgt imperiet i tykt og tyndt.

Dog fik fortællingen om Italiens royale mode-familie en tragisk drejning, da Versaces grundlægger og faderfigur, Gianni Versace, blev skudt på tæt hold af seriemorderen Andrew Cunanan i Miami tilbage i 1997. Motivet for mordet går over i historiebøgerne som uklart, for Cunanan tog sit eget liv med den samme revolver, han havde skudt Gianni blot en uge efter, uden forklaring på hverken mordet eller selvmordet.

Dermed mistede modeindustrien sin konge, som blandt andet var prinsesse Diana og Madonnas yndlingsdesigner, og manden bag fænomenet 'supermodeller'. Gianni blev 51 år.

Læs også: Derfor var supermodel-finalen til Versace showet et stort modeøjeblik

Og nu, 20 år efter mordet, har den amerikanske tv-station FX Networks besluttet, at genfortælle historien om mord-mysteriet, der chokerede hele verden og især modeindustrien. Serien American Crime Story Season 2 vil skildre det sagsomspundende snigmord i en række afsnit, og i den officielle trailer får vi et første blik på Penèlope Cruz, som spiller den sørgende søster i den svære tid.

Traileren giver os blot 20 sekunders indblik i serien, hvor vi ser en platinblond Penèlope knæle foran familiens palæ i Miami og kysse trappeafsatsen til indgangen af huset, som er omringet af et blomsterhav. Det er derfor helt tydeligt, at scenen afspejler tiden kort efter mordet – men præcis hvor lang tid efter, lader de seerne gisne om.

Se traileren her:

Til Vogue uk har Penèlope Cruz udtalt følgende om sin rolle: ”Det er en skrøbelig historie, fordi jeg spiller en person, som stadig er i live og en person, som mistede hendes bror på en forfærdelig måde, og som stadig savner ham utrolig meget efter 20 år.”

Serien bliver sendt på den amerikanske tv-station i 2018. Vi krydser fingre for, at serien også når til Danmark!

I galleriet nedenfor kan du se et billede af Donatella Versace samt billeder af Penèlope Cruz i rollen – vi synes, at ligheden mellem de to er til at få øje på! 

Penelope Cruz spiller Donatella Versace i ny serie om mord mysterie: Se traileren her

Relaterede artikler