Gaga + Cooper Ny version af ’A Star Is Born’ rammer de danske biografer

Foto: A Star Is Born

Er du en af de 544.000 danskere, der allerede har set filmsuccesen ’A Star Is Born’? Eller har du endnu ikke fået tid til at synke ned i biografmørket?

Lige meget hvad er der gode nyheder.

Torsdag den 21. marts 2019 rammer en ny og forlænget version af Bradley Coopers ’A Star Is Born’ nemlig de danske biografer.

’A Star Is Born’ handler som bekendt om musikeren Jackson Maine (der spilles af Bradley Cooper), der ved et tilfælde opdager – og bliver stormende forelsket i - kunstneren Ally (der spilles af Lady Gaga). Allys karriere tager hurtigt fart, men den udspiller sig samtidig med Jacks forfald.

Den nye version, der har fået navnet ’ A Star is Born - Encore Version’ er hele 12 minutter længere end originalen.

Den indeholder både længere versioner af de allerede eksisterende scener fra originalfilmen samt to helt nye og aldrig før sete scener.

Læs også: Lady Gaga adresserer kærlighedsrygterne mellem hende og Bradley Cooper.

Det er dog ikke bare filmscener, du kan glæde dig til i ’A Star Is Born – Encore Version’. Sangen ’Shallow’, der for nyligt vandt en Oscar for Bedste Originale sang er nemlig også med i en a cappella-version.

Lady Gaga ved årets Oscar-uddeling. Foto: MEGA

Lady Gaga ved årets Oscar-uddeling.

Du kan altså både se frem til et (gen)syn med filmens hovedroller, men også filmens soundtrack, der er strøget til tops på hitlisterne verden over.

Det er da heller ikke kun filmen og sangene, der har opnået kæmpe succes efter ’A Star is Born’. Filmens hovedrolleindehaver, Lady Gaga, er nemlig også blevet lady du jour, og hendes stil har fået et kæmpe nøk opad.

Du kan slå ventetiden frem til den 21. marts lidt ihjel ved at scrolle løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet Lady Gagas vilde stiludvikling.

Så meget har Lady Gagas stil ændret sig fra 2010 til 2019

 

 

 

Relaterede artikler