Sex and the City Ny podcast afslører handlingen bag Sex and the City 3-manuskriptet

Foto: MEGA

Kultserien om de fire New York-baserede slyngveninder Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda rullede for første gang henover skærmen i 1998, og kunne derfor i år fejre 20-års jubilæum.

I den anledning er der endnu engang blevet blusset op for spekulationerne omkring manuskriptet til den tredje Sex and the City film, som altså aldrig bliver en realitet eftersom Kim Cattrall, der spiller Samantha, har meldt ud, at hun ikke ønsker at medvirke. De mange dedikerede fans forlanger nemlig at få at vide, hvordan historien ender for de fire veninder og ikke mindst for Carrie og Mr. Big, som har haft et yderst turbulent forhold gennem hele serien.

Nu lader det så til, at deres bønner er blevet hørt, for i en ny podcast bliver det nemlig afsløret, hvad Sex and the City 3 skulle have handlet om.

Det er i podcasten ”Origins”, som den prisbelønnede journalist og forfatter James Andrew Miller står bag, at et par sandheder kommer på bordet. I podcasten medvirker både Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon. 

I podcasten bliver det afsløret, at Sex and the City 3 starter med, at Mr. Big på tragisk vis dør af et hjerteanfald, mens han står i brusebadet. Filmen skulle herefter centreres omkring Carries sorg, og på hvordan hun bliver hjulpet igennem den af de tre veninder – altså noget af et plot twist, der uden tvivl ville sende mange SATC-fans helt ned i kulkælderen efter, at Carrie og Mr. Big endelig fik hinanden i Sex and the City 2. 

Læs også: 20 perfekte Sex and the City episoder, der løser alle parforholdsproblemer 

I podcasten hævdes det også at, det angiveligt var filmens plot, der fik Kim Cattrall til at takke nej til endnu engang at indtage rollen som Samantha, og altså ikke en strid mellem hende og Sarah Jessica Parker, som mange hidtil har troet.

Med Bigs død ville der nemlig komme et stort fokus på Carrie, som Kim mente ville ødelægge mulighederne for, at hendes karakter kunne udvikle sig: Kilder tæt på Kim mener ikke, at manuskriptet havde nok at tilbyde karakteren Samantha. De påpeger det faktum, at fordi Mr. Big dør af et hjertestop i badet relativt tidligt i filmen, så vil resten af historien handle mere om, hvordan Carrie kommer over sorgen end omkring forholdet mellem de fire kvinder”, lyder det fra James Andrew Miller i 3 episode af podcasten. 

Udover at podcasten gør os klogere på plottet til Sex and the City 3, så byder den også på en masse behind-the-scenes facts, som bliver afsløret gennem interviews med blandt andre skaberen bag tv-serien Darren Star, Executive Producer Michael Patrick King, Willie Garson (Stanford), Chris North (Mr. Big), forfatteren bag bogen Candace Bushnell og kostumedesigner Patricia Field.

Selvom vi selvfølgelig helst ville se Sex and the City 3 udspille sig på skærmen, så er podcasten dog et udmærket plaster på såret, da den både giver et glædeligt gensyn med vores yndlingskarakterer og leverer den afslutning, vi desperat havde brug for. Du kan lytte til den lige her. 

Psst… Hvis du bare ikke kan få nok Sex and the City så tjek galleriet ud, hvor vi har samlet 11 ting, du muligvis ikke vidste om serien.

11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Relaterede artikler