Nu kan du se den foruroligende trailer til den 2. sæson af ’The Handmaid’s Tale’

Det er ikke mange dage siden den første sæson af Hulus kæmpesucces ‘The Handmaid’s Tale’, forståeligt nok, trak mere end én gylden statuette hjem til årets Golden Globe Awards.
 
 
Nu er premieren for den anden sæson, i den prisvindende serie officielt blevet fastlagt og vi kan allerede nervøst og frustreret følge med i de forskellige skæbner, fra d. 25. april 2018, hvor de to første afsnit har premiere. 
 
Men hvis du, ligesom os, ikke kan vente så længe, er der gode nyheder!
 
Den første officielle trailer til den anden sæson af ’The Handmaid’s Tale’ er nemlig lige landet, hvilket betyder at vi endelig kan få et smugkig på, hvad der sker efter den første sæsons nervepirrende afslutning, der lod (alt for) mange foruroligende spørgsmål stå ubesvaret. 
 
Læs også: Spoiler alert! Serie-spoilers kan faktisk være gode for dig
 
Serien, der både er et feministisk kampråb og en fortælling om uvidenhed, frygt og undertrykkelse er tilbage, og den mørke stemning der dominerede i første sæson af den dystopiske fremtidsserie, fortsætter i den næste sæson.
 
Den nye trailer varmer op til et blodigt oprør i det kvindeundertrykkende land Gilead, og viser gennem korte øjeblikke flere faretruende billeder af de kommende begivenheder.
 
Vi ser blandt andet korte glimt af Offred (Elisabeth Moss), der med en mundkurv over ansigtet sidder skræmt og underdanigt, Moira (Samira Wiley), der har startet et nyt liv som flygtning i Canada og Janine (Madeline Brewer), der sammen med en lang række af mennesker, bliver ført over store og tomme landområder.
 
Hele traileren er gennemsyret af en mørk, dyster og blodig stemning, der bliver understreget af Malie J.’s betagende cover af Buffalo Springfields Vietnamprotest-sang ’For What It’s Worth’, fra 1966.  
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Første sæson af ’The Handmaid’s Tale’ dækkede hele Margaret Atwoods roman af samme navn og den videre fortælling om Offred og de andre ’handmaids’, er en helt ny fortsættelse, der i den grad tager den dystopiske fortælling et skridt videre og lægger op til et oprør mod det kvindeundertrykkende samfund: 
 
"Den Emmy-vindende dramaserie vender tilbage med anden sæson, der vil være formet af Offreds graviditet og hendes kamp for at befri sit kommende barn for det dystopiske mareridt i Gilead. “Gilead is within you” er et favoritmotto for Aunt Lydia. I sæson to vil Offred og de andre karakterer enten kæmpe imod – eller bukke under for – denne mørke sandhed", lyder synopsen for den anden sæson. 
 
Hvis du endnu ikke har nået at se den første sæson af ’The Handmaid’s Tale’, der blandt andet vandt titlen som årets bedste dramaserie og prisen for årets bedste kvindelige hovedrolle (Elisabeth Moss), har du stadig et par måneder til at ’catche up’, inden d. 25 april!
 
Men indtil da kan du se den nye trailer her: 
 
 
 

Relaterede artikler