True crime Mørkeland er klar med tv-serie om uopklarede, danske mordsager

Foto: PR

Mørkeland har uge efter uge i snart 2,5 år underholdt utallige danskere med fortællinger om forfærdelige - og til tider uopklarede - forbrydelser. 

Nu udvider podcasten med et nyt koncept, som gør, at du ikke bare kan lytte til de nervepirrende fortællinger, men også kan se stemningsfulde illustrationer, der giver historierne liv.

Den velkendte podcast Mørkeland får nemlig en tv-hybrid, som hedder Ind i mørket. En ny tv-serie hvor Camilla og Kristine, som vi kender fra podcasten, undersøger otte uopklarede, danske mordsager sammen med journalist og tidligere efterforsker hos politiet, Sebastian Richelsen. 

Præcis som i podcasten fortæller Camilla og Kristine om de glemte mordsager, men i dette nye tv-format er der lavet illustrationer til fortællingerne i sort og hvid, som skal hjælpe med at sætte stemningen. 

Sebastian Richelsen undersøger samtidig de faktuelle omstændigheder omkring de uopklarede mordsager, hvor han blandt andet interviewer og udspørger vidner, pårørende og de politifolk, som var på på sagerne, i håb om at kunne finde nye informationer, som kan hjælpe i deres søgen efter sandheden. 

Læs også: Mørkeland udvider konceptet, så du nu kan snakke med på true crime-historierne derhjemme

Serien er et helt nyt 'take' på krimigenren, hvor fortællinger og forestillinger forenes i et nyt serieformat, som alle true crime-elskere bør tjekke ud!

Hvis du synes, det lyder spændende, kan du streame Ind i mørket på Dplay, der har premiere onsdag d. 30. september. 

Relaterede artikler