Comeback Kultfilmen Dirty Dancing vender tilbage med en to'er

Foto: Mega

Treogtredive år efter biografpremieren er Dirty Dancing blevet en moderne klassiker elsket på tværs af generationer og set millioner af gange igen og igen. 

Filmen, der med sin legendariske replik ”nobody puts baby in a corner” har fæstnet sig ind i vores kollektive bevidsthed med de fantastiske (og sexede) dansescener, sommerromancen imellem den naive overklassepige, Baby, og den lækre badboy, Johnny, og det legendariske soundtrack ”I’ve the time of my life”, der både vandt en Oscar og en Golden Globe - og satte prikken over i’et i en velspillet, spændende og klassisk kærlighedsfortælling.

Nu kan vi langt om længe se frem til en efterfølger af kultfilmen, der i de sene 80’ere indtjente over 200 millioner kroner dollars i biograferne, og som, ifølge direktøren fra Lionsgate Film, Jon Feltheimer (der netop har bekræftet Hollywoods best kept hemmelighed), vil blive lige præcis den slags romantiske, nostalgiske film, som fansene har ventet på – hvad end det så betyder...

Den sødmefulde originale Baby, spillet af Jennifer Gray, vil endda vende tilbage i to’eren - faktisk både bagved og foran kameraet - mens vi desværre må undvære den nu afdøde, men veldansende og sexede Patrick Swayze, der med sine hurtige hofter og frække frisure, fik milliarder af kvindehjerter til at slå en ekstra gang.

Han og filmen skrev desuden moderne popkulturel historie med sit berømte og imponerende løft af Baby. En scene, der uden sammenligning er en af filmhistoriens bedste, der garenterer både gåsehud, kærlighedsutopi og google-søgningen ”hvor kan jeg starte til dans?” og som får os til at se filmen om og om igen og igen.

Læs også: Nu kan du leje britisk prinsesses private hjem på Airbnb - og det er faktisk til at betale

Gense scenen her og glæd dig til filmsuccesens comeback, når den rammer biograferne på et endnu ukendt tidspunkt.

Relaterede artikler