KUWTK Kourtney Kardashian medvirker i ny Netflix-film

Foto: Mega

Til trods for sine mange år foran et kamera, er det først nu vi ser Kourtney Kardashian indgå i en film, hvor hun spiller en fiktiv rolle.

Kourtney er nemlig med i Netflix' nye film 'He's all that', som er en genindspilning af filmen 'She's all that' fra 1999.

Læs også: Kylie Jenner kritiseres for vanvittig gave til datteren Stormi

I filmen spiller Kourtney karakteren Jessica Miles Torres, som arbejder som sponsor i et influencerbureau – helt specifikt som sponsor for hovedrollen, Padgett Sawyer, der spilles af TikTok-stjernen Addison Rae.

Vi ser særligt Jessica i scener, hvor hun ringer til Padgett - på stort set altid de værst tænkelige tidspunkter - for at diskutere deres partnerskab.

Da det først gang blev annonceret, at Kourtney skulle være med i filmen, forventede de fleste, at hun kun skulle medvirke i en enkelt scene – men vi ser (heldigvis) meget mere til hende. 

Du kan allerede nu se filmen 'He's all that' på Netflix. 

Mon Kourtney kommer til at medvirke i flere spillefilm? Det må tiden vise.

Hvis ikke du har fået nok Kardashian for denne omgang, kan du i galleriet herunder swipe dig igennem the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke fra Keeping Up with the Kardashians. 

En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Læs også: En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Relaterede artikler