Barneskuespiller Kan du gætte hvilken Riverdale-stjerne, der stjal dit hjerte som Ben i Friends?

Foto: Friends

Du husker nok Ross’ og Carols drilagtige søn, Ben Geller, fra hit-serien Friends. Selvom vi føler, vi fulgte den lille ballademager igennem hele hans barndom, så var han faktisk kun med i 8 episoder mellem år 2000 og 2002.

Vi så Ben Geller for sidste gang i sæson 8, men tilsyneladende har vi set mere til den nu voksne skuespiller, helt uden at vi anede, at det var den samme person!

Ben er nemlig imidlertid blevet voksen, og i dag spiller manden bag, Cole Sprouse, rollen som Jughead i Riverdale!

Mind blown? We know.

Cole Sprouse. Foto: MEGA

Cole Sprouse.

Cole Mitchell Sprouse er født den 4. august 1992 (bare 15 minutter efter sin tvillingebror, Dylan Sprouse). Tvillingerne begyndte deres skuespilkarrierer, da de var bare otte måneder gamle. Rollen som Ben Geller var faktisk den første, som de to tvillingebrødre ikke delte, idet Ross’ søn udelukkende spilles af Cole Sporuse.

Læs også: Matt LeBlanc aka Joey afslører, hvad han stjal fra settet på Friends.

Før Friends så vi Sprouse-brødrene i filmen Big Daddy og tv-serien That 70s Show. Efter Friends fik tvillingerne roller i serier som The Suite Life of Zack & Cody og Hannah Montana. I 2017 fik Sprouse dog sit gennembrud som voksenskuespiller, idet han fik rollen som Jughead Jones i tv-serien Riverdale, der handler om mord, drama og mysterier i Riverdale.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Cole Sprouses første rigtige rolle (delt med brormand, Dylan) var som Patrick Kelly i tv-serien, Grace under Fire. Og alle store skuespillere skal jo starte et sted...

Kunne du tænke dig at se, hvor andre skuespillere startede deres karriere? Så scroll igennem galleriet herunder hvor vi har samlet 18 af tidens største skuespillere i deres første filmrolle:

Se 18 af tidens største skuespillere i deres første filmrolle

Relaterede artikler