Kalder alle ’The Crown’ fans: Traileren til sæson 2 er her

Kalder alle ’The Crown’ fans: Traileren for sæson 2 er landet
Foto: @thecrownnetflix

”Verden har ændret sig. Samfundet i Storbritannien har ændret sig.”

Sådan starter den nervepirrende Netflix-trailer til sæson 2 af det anmelderroste drama, som tog verden med storm i sæson 1, der med en visuel æstetik og en gennemført historie, fik alle seerne til at hungre efter næste kapitel i fortællingen om det britiske kongehus.

Og sæson 2 af det virkeligheds-baserede drama er tilsyneladende ikke meget anderledes: For efter alt at dømme, står Dronning Elizabeth igen overfor storhed og forfald, kærlighed og altomfattende dilemmaer, som ikke kun vil påvirke hendes egen familie, men også resten af landet som dronningen regerer over.

Og det er ikke kun England, som ændrer sig i tiden, der er skildret i anden sæson: For mens verden undergår store forandringer, må et forslået britisk monarki konfrontere sin fortid for at bygge en fremtid. Dronningen befinder sig derfor mellem to umiddelbare adskilte parter: Sin egen familie og landets interesser, som ikke altid kan gå hånd i hånd.

Læs også: Josefine 'Noora' Petterson: "Derfor græd Noora i guitar-scenen med William"

Og til de nysgerrige er den her så: Traileren til den nervepirrende sæson 2 af ’The Crown’.

Serien vender tilbage på Netflix allerede den 8. december 2017 – så julegaven til alle 'The Crown' fans kommer tidligt i år!

Se traileren herunder - men vi advarer på forhånd om, at et smugkig meget vel kan gøre enhver endnu mere utålmodig på sæson 2!

Relaterede artikler