Historisk lønforhøjelse: Millie Bobby Brown får 10-doblet sin løn i Stranger Things sæson 3

Foto: All Over Press

Millie Bobby Brown er, trods sin unge alder, allerede en kæmpe, international stjerne. Nu, efter to sæsoner af tv-succesen Stranger Things, kommer hendes skuespil-løn endelig til at afspejle hendes talent.

Den kun 14-årige skuespillerindes kontrakt med Netflix vedtog, at hun i seriens to første sæsoner tjente lige godt 144.350 kroner pr. afsnit – og den oprindelige aftale var, at Millie skulle stige med omtrent 6000 kroner pr. afsnit i sæson 3.

Læs også: Dustin fra Stranger Things i carpool-duet med Kelly Clarkson: Sådan har du med garanti aldrig set ham før 

Nu kan det amerikanske nyhedsmedie Tmz afsløre, at Eleven, samt de andre børnestjerner som eksempelvis Mike og Dustin, i sæson 3 kommer til at tjene det 10-dobbelte af hvad, de hver tjente i løbet af de første to sæsoner.

Det betyder altså, at der på Millies lønseddel kommer til at stå hele $250.000 – svarende til lidt over 1.500.000 danske kroner – og det er altså pr. afsnit!

via GIPHY

Hvis rygterne taler sandt, så kommer Millie til at tjene lidt over 18 millioner kroner i alt på de 9 afsnit, sæson 3 kommer til at bestå af – og vi synes, hun fortjener hver en øre.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Da serien først får premiere igen i 2019, har vi masser af tid til at glæde os – og ventetiden kan du bruge på at blive meget klogere på seriens univers i galleriet nedenfor. Her har vi nemlig samlet 20 overraskende facts, du med garanti ikke vidste om din yndlingsserie.

20 ting du med garanti ikke vidste om ’Stranger Things’

Relaterede artikler