Her er traileren til 'Mamma Mia 2: Here We Go Again'

Foto: PR
Mamma Mia! Sommeren 2018 er på vej, og nu tør vi godt love, at det bliver en god én af slagsen!
 
Til juli kan vi nemlig endnu en gang feste med, når Amanda Seyfried, Meryl Streep og resten af slænget giver den gas med dans og sang i den ultimative feelgood-film, ’Mamma Mia! Here We Go Again’. 
 
 
Traileren til den nye film er netop landet, og det ser ud til, at efterfølgeren til den populære ABBA-musical fra 2008, bliver lige så sød, festlig og opmuntrende som den første film. 
 
Amanda Seyfried spiller igen den unge kvinde Sophie, som nu er blevet gravid med manden Sky. Men alt er ikke en dans på roser, og Sophie prøver at finde styrke i sin mors historie – for hun blev selv gravid, og valgte at være alene, selvom intet mindre end tre mænd kunne være den mulige fader. 
 
Læs også: Superstjerne er bekræftet på rollelisten til Big Little Lies sæson 2
 
Sidste gang så vi hvordan alle karaktererne genfandt hinanden i 'Mamma Mia!', og denne gang vender Donna (Meryl Streep), hendes veninder og de tre mænd, Sam (Pierce Brosnan), Bill (Stellan Skarsgaard) og Harry (Colin Firth) alle tilbage til den græske ø, hvor kærligheden blomstrede første gang for mange år siden.
 
Men som noget nyt tager 'Mama Mia! Here We Go Again' os med tilbage til begyndelsen, hvor de tre unge mænd bliver forelsket i Donna. Derfor møder vi en masse nye - og lækre - ansigter, som det er svært ikke at blive forelsket i. 
 
 
Hugh Skinner, Josh Dylan og Jeremy Irvine spiller de unge udgaver af de tre charmerende mænd og Lily James har rollen som den frie og smukke, unge Donna.
 
Med sang, dans og fest får vi et glædeligt gensyn med de skønne karakterer, når Mamma Mia! Here We Go Again lander I biograferne d. 19. juli 2018.
 
Men kan du heller ikke vente så længe?
 
Så tag glæden på forskud og kig med i traileren til den fantastiske film, nedenfor: 
 

 

 

Relaterede artikler