Her er traileren, der puster liv i håbet om ’Friends: The Movie’

Foto: All Over Press

”Oh. My. Gawd!”. Vi kan allerede høre Janices gennemtrængende glædesudbrud – og tilslutte os jublen. For selvom det er mere end 20 år siden at kult-serien over dem alle rullede over vores fjernsynsapparater (ja, dengang vi ikke havde streaming-tjenester og fladskærme) har vi aldrig afsluttet forholdet med vennerne fra Central Perk i New York.

Ross ville højest sandsynligt argumentere for, at vi de forgange år ”were on a break”, men inderst inde er der vidst ingen tvivl om, at vi stadig elsker Rachel, Monica, Joey, Phoebe, Chandler og Ross ligeså meget i dag, som vi gjorde for to årtier siden – og at vi endnu ikke har opgivet håbet om at se dem genforenet på skærmen (selvom den har udviklet sig betydeligt siden VHS- og antenne-tiden).

For hvis der er én ting, der er bedre end sne på juleaften, er det når vores yndlingsserier får nyt liv på det store lærred, og giver os et sidste gensyn med de karakterer vi har fulgt gennem deres op- og nedture, hverdagsdramaer og urealistiske boligforhold sæson efter sæson. Thanksgiving traumaer, lesbiske ekskoner, eksorbitant mange kopper kaffe og gulv-cheesecake til trillingefødsler og kæledyrsænder. Hvad havde vi egentligt før Friends?

Læs også: Hvad ville karaktererne fra Friends lave, hvis serien foregik i 2017?

… Og nu fyrer en ny Youtube-video op under håbet om, at der kan være en Friends The Movie på vej – og den giver et morsomt billede af, hvad vennerne fra Manhattan laver i dag. Phoebe er kirurg, Joey er silverfox (How YOU doin’?!), Monica er godt pumpet op – og Chandler kæmper stadig med charmen. Please, let it happen!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Godt nok er videoen en fan-theory, der er klippet sammen af materiale fra andre serier med skuespillerne fra Friends, men det virker – og burde give rigelig inspiration til manuskriptforfatterne hos Warner Bros. til en storyline, der bringer vennerne fra 1990’erne ind i det nye årtusinde, med alt hvad det indebærer af Botox, digitale medier og spirituel yoga. Det kan kun blive godt!

Og hey, they don't know that we know they know we know!", som Phoebe ville have sagt, så for nu læner vi os blot tilbage og nyder det 2.32 minutter lange gensyn med vores allerbedste venner, og lader som om at det er den ægte vare.

… Og til dem, der stadig betvivler, at Friends: The Movie kan komme på tale, har Joey som altid et brilliant svar: ”It’s a moo point. It’s like a cow’s opinion; it doesn’t matter. It’s moo”.

 

Relaterede artikler