And Just Like That Her er Samantha Jones' afløser i SATC-reboot

Foto: Mega

Hvis du også er ELLE-vild med dyre designerkjoler, smukke stilletter, bundærlige venindesnakke og frimodige historier om mænd - alt sammen omfavnet af New Yorks imponerende omgivelser - er det formentlig heller ikke gået din næse forbi, at den opfølgende serie, 'And Just Like That' til ’Sex And The City’ er på trapperne.

’Sex And The City’ havde sin storhedstid i 90’erne og starten af 00’erne, og nu er hele verdens modebevidste veninder i deres bedste halvtredsere.

Flere af seriens skuespillere går heldigvis igen i den nye reboot, og vi ser atter frem til at se dem tone frem på skærmen. Eksempelvis vender 3 af vores foretrukne mandlige karakterer også tilbage.

Dette gør sig desværre ikke gældende for den fjerde veninde, Samantha Jones, der i serien blev spillet af Kim Cattrall.

At der ikke var plads til fanfavoritten i SATC-efterfølgeren, har selvfølgelig medført en del kritik fra fans. På Twitter har en fan eksempelvis skrevet: "Honey, hvis I ikke har Samantha, har I ikke en serie. Det ved alle."

I årevis er der gået rygter om, at Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall har været uvenner, og at dette var årsagen til, at Kim Cattrall var blevet udelukket fra ’And Just Like That’, men dette afviser Sarah Jessica Parker, skriver People.

Selvom det kan være svært at forestille sig den stilsikre venindekvartet på gaderne i New York uden Kim Cattrall som Samantha Jones, er der alligevel fundet en afløser til hende i den nye reboot.

Den nye veninde er den 50-årige Nicole Ari Parker, der vil komme til at spille Carrie Bradshaws nye bedste veninde, dokumentaristen Lisa Todd Wexley.

Læs også: Er Carrie og Mr. Big stadig sammen i 'And Just Like That'?

Foto: @sarahjessicaparker

Foto: @sarahjessicaparker

Nicole Ari Parker har tidligere haft større roller i tv-serien ’Empire’ og i film som ’Boogie Nights’. Desværre ved vi ikke meget mere om karakteren Lisa Tod Wexley, ligesom det stadig er uvist, hvornår ’And Just Like That’ har premieredato.

Du har formentlig, ligesom vi, genset ’Sex And The City’-serien flere gange. Derfor har vi samlet de 35 bedste SATC-citater og nedenfor samlet 8 skjulte tegn, som kun en ægte SATC-fan ville have opdaget. Tør du teste din SATC-knowledge?

8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Læs også: Den legendariske SATC-kostumedesigner vender ikke tilbage til reboot

Relaterede artikler