Her er premieredatoen og teaseren for 2. sæson af 'Døde Piger Lyver Ikke'

Foto: PR

Sidste år fulgte vi med i spænding, da den anmelderroste Netflix-serie, ’Døde Piger Lyver Ikke’, fortalte os historien om Hannah Baker (spillet af Katherine Longford, der blev nomineret til en Golden Globe for rollen), hendes selvmord og de 13 kasettebånd, der introducerede os til en verden af svigt, modløshed og ødelagte venskaber.

Nu er den populære serie snart tilbage med en ny sæson, der allerede får premiere den 18. maj 2018 – og teaseren lægger op til en lige så dramatisk, spændende og hemmelighedsfuld sæson to. 

Læs også: Her er den første, officielle trailer til Netflix-serien The Rain

Første sæson af ’Døde Piger Lyver Ikke’ handlede om den helt almindelige teenagepige, Hannah Baker, der forsøgte at navigere mellem venner og kærester på sin highscool, men i stedet endte med at begå selvmord – og besluttede at give sine efterladte ’venner’ 13 overraskende grunde dertil i afskedsgave.

Igennem sæsonens 13 episoder så vi derfor, hvordan Hannah både ruskede op i gamle sår, ødelagde forhold og afslørede en highschool-verden, hvor mobning, slutshaming og overgreb var en del af hverdagen. Og selvom vi troede, at den ulykkelige pige fik fred i sæson et, så tyder meget på, at Hannah ikke er færdig med at blande sig i de levendes liv.

Læs også: Her er det første billede af Meryl Streep fra Big Little Lies sæson 2

I teaseren for den nye sæson ser vi nemlig, hvordan seriens karakterer er omgivet af polaroid-fotos, der viser alt det, som de ihærdigt forsøger at skjule. Men vigtigst af alt ser vi, hvordan Hannahs følsomme ven, Clay, finder et billede af hende med den foruroligende påskrift: ”Kasettebåndene var kun begyndelsen”.

Se teaseren for 'Døde Piger Lyver Ikke' sæson 2 her: 

Serien, der blandt andet blev rost for at sætte fokus på flere alvorlige emner som ensomhed, mobning og voldtægt, fik også en del kritik for at romantisere selvmord.

Derfor har Netflix i forbindelse med den nye sæson offentliggjort hjemmesiden 13reasonswhy.info, der giver informationer om kriselinjer og guides, der både kan hjælpe mennesker i krise og deres pårørende.  

Relaterede artikler