Last Christmas: Her er julefilmen med Emilia Clarke, som kan blive den nye ’The Holiday’ og ’Love Actually’

Foto: MEGA

Vi har længe ventet på, at der skulle komme en ny, romantisk julekomedie, som kunne toppe de ultra populære julefavoritter Love Actually og The Holiday, og nu behøver vi måske ikke at vente meget længere…

Filminstruktøren Paul Feig, som blandt andet står bag Bridesmaids, Ghostbusters og senest A Simple Favor, skal nemlig instruere en ny, romantisk julekomedie ved navn Last Christmas, som er inspireret af George Michaels julehit af samme navn.

Læs også: Her er traileren til årets Disney-julefilm med Keira Knightley og Morgan Freeman  

Filmen har ingen ringere end Emilia Clarke i den kvindelige hovedrolle, som vi bedst kender som Daenerys Targaryen fra Game of Thrones, men også fra den romantiske komedie Me Before You fra 2016. Emilia Clarke skal spille overfor den mandlige skuespiller Henry Golding, som er et relativt nyt navn i Hollywood. Han blev kendt efter hans rolle som Nick Young i den romantiske komedie Crazy Rich Asians fra 2018, som var hans debut på det store lærred.

Foto: MEGA

Den nye julefilm er baseret på et manuskript skrevet af den engelske forfatter og skuespiller, Emma Thompson, der bl.a. er kendt for sin rolle som Karen i Love Actually, og performance kunstneren, Bryony Kimmings.

Folkene bag Last Christmas har været meget sparsomme med detaljerne omkring handlingen, og derfor ved vi på nuværende tidspunkt ikke så meget andet end, at den kommer til at handle om en hjertevarmende juleromance, der foregår i Londons smukke gader.

Men med Emilia Clarke i hovedrollen, et tvist på George Michaels store julehit ’Last Christmas’ og et manuskript, som Karen Thompson bag Love Actually har været inde over, kan der næsten ikke være tale om end en succes.

Der er ikke blevet udmeldt nogen officiel premieredato endnu, men hvis rygterne taler sandt, så udkommer Last Christmas i julen 2019.

Uanset hvad, så glæder vi os til at se, om filmen blive et ligeså stort julehit som vores all-time yndlingsjulefilm The Holiday og Love Actually – fingers crossed!

Relaterede artikler