Kærlighed for voksne Her er alt, du skal vide om den første danske Netflix-film

Foto: Carsten Seidel

Den 6. maj 2021 annoncerede Netflix den første dansk-sprogede film ’Kærlighed for voksne’. Filmen er baseret på romanen ’Kærlighed for voksne’ af Anna Ekberg og har Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Læs også: Oprejsning: Ny podcast sætter fokus på den moderne mands seksualitet

Alt vi ved om den første danske Netflix-film

Dar Salim og Sonja Ricther spiller parret Christian og Leonora, som tilsyneladende har alt det, man drømmer om. De lever det perfekte liv med deres søn, der netop er blevet erklæret rask efter en langvarig alvorlig sygdom. Deres fremtid ser derfor endelig lys ud.

Men til en fest i Christians iværksætterfirma, krakelerer glansbilledet dog, da Leonora ser Christian med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins).

Leonora tænker straks, at Christian nok vil forlade hende. Men hvordan kan han forlade hende, der har ofret sin karriere for dem? Og som har ofret alt for at tage sig af deres søn og familien? 

Leonora tager derfor hurtigt en beslutning om, at hun for alt i verden ikke vil være dén kvinde, der bliver efterladt, koste hvad det vil.

Læs også: Ny Netflix-serie: Ewan McGregor forvandles til modegiganten Halston

Den tynde linje mellem kærlighed og had

Thriller-filmen bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg, der også har instrueret ’Hvide Sande’, ’En-to-tre nu!’ og ’Sjit Happens’.

Barbara Rothenbog fortæller om filmen:

"For mig er 'Kærlighed for voksne' en mørk og snoet, spændende og alligevel sexet film om, hvilke forfærdelige ting vi mænd og kvinder kan ende med at gøre mod hinanden, hvis vi skubbes for langt. Den handler om den tynde linje mellem kærlighed og had - og hvordan jalousi og bitterhed kan få det værste frem i os alle."

Den yderligere rollebesætninger består af Mikael Birkkjær (Borgen), Lars Ranthe (Druk), Morten Burian (Danmarks Sønner), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natali Vallespir Sand (Kollision).

Læs også: Elliot Page: Derfor stod jeg frem

’Kærlighed for voksne’ kan streames på Netflix i 2022, og mens vi venter på premieredatoen, kan vi nyde en af disse seriefavoritter, der får nye sæsoner i 2021:

Serier, der får nye sæsoner i 2021

Læs også: Ny serie Kendall Jenner åbner op om sin angst i ny serie

Relaterede artikler