Tv-finaler Her er 12 af tidens mest skuffende tv-finaler

Foto: Mega

Vi har investeret timer, dage, måneder af vores liv på en tv-serie, der er så altopslugende at vi drømmer om den om natten, bliver bedste venner med hovedpersonen og aflyser kaffeaftaler under dække af en travl kalender, men som i virkeligheden er på grund af det seriøse forhold man har indgået med Netflix, sin sofa og fjernbetjeningen.

Dit Instagram-feed afslører din nye serie-besættelse, der er fyldt med seriens hovedpersoner og fansites, og du kan næsten ikke overskue tanken om at serien snart er slut samtidigt med, at du jo i virkeligheden ikke har ventet på andet i snart ni sæsoner... 

Læs også: 'The Hills' vender tilbage med ny sæson

Behøver vi at sige mere? Serie-forhold er ’serious business’, og vi kan derfor heller ikke komme i tanke om noget værre end en skuffende og forhastet afslutning, der efterlader en med ordene ”var det bare det” og en lidt tom fornemmelse. Jep, bedre kan det ikke overdrives, og vi har selvfølgelig samlet de ti værste serie-finaler, så du enten ved hvad du ikke behøver at se ni sæsoner af eller måske bare skal droppe at se færdig, fordi du nu ved, at afslutningen ikke helt lever op til forventningerne.

Swipe dig igennem galleriet og se om du kan nikke genkendende til følelserne ...

De 10 mest skuffende tv-finaler

Læs også: Sarah Jessica Parker deler særligt billede til SATC-superfans' begejstring

 

Relaterede artikler