Big Little Lies HBO afslører premieren for Big Little Lies sæson 2

Foto: MEGA

De har teaset længe! Både folkene bag den succesfulde serie, Big Little Lies, men også skuespillerne, der portrætterer de velhavende Monterey-mødre, der nu bærer på en dyster hemmelighed.

Reese Witherspoon, som spiller en af seriens hovedpersoner, Madeline Martha Mackenzie, delte nemlig i begyndelsen af januar 2019 et billede fra sæson 2, og det fik os til at spekulere på, om premieredatoen for den næste sæson mon var nær?

Og de spekulationer var da heller ikke helt uden grund, for HBO har netop delt et billede, der afslører, at Big Little Lies sæson 2 får premiere i juni 2019!

Vi skal altså kun vente cirka fire måneder, før vi får svar på alle de spørgsmål, som sæson 1 efterlod os med.

Vi har dog allerede forsøgt at svare på de fleste, og derfor kan du læse alt, du skal vide om Big Little Lies sæson 2 lige HER.

Vi kan glæde os til et gensyn med både Madeline (Reese Witherspoon), Jane (Shailene Woodley), Bonnie (Zoe Kravitz), Celeste (Nicole Kidman) og Renata (Laura Dern), men de fem kvindelige hovedroller får som bekendt fornemt selskab, når selveste Meryl Streep joiner rollelisten i sæson 2.

Læs også: Ny foruroligende teaser til sæson 3 af The Handmaid’s Tale er netop offentliggjort.

Sammen med premieredatoen har HBO også offentliggjort en række billeder fra sæson 2 af de kvindelige skuespillere, og om muligt fik de os bare til at glæde os endnu mere til juni!

Du kan se de fire nye billeder ved at swipe igennem galleriet herunder: 

HBO afslører premieremåneden for Big Little Lies sæson 2

 

 

 

Relaterede artikler