Inspiration Grease fylder 40 år, og her er 17 looks, vi stadig låner fra filmen

Foto: Grease.

Det er vist de færreste, der kan sige, at de aldrig har set Grease, og det med god grund. Alt fra plot, kostumer og sangene – åh sangene – vi ELLEsker det!

Filmen finder sted på Rydell High Scholl i 1950’erne og handler om drengene i T-Birds og pigerne i Pink Ladies. I hver sin lejr står Danny Zuko og Sandy (der egentlig er too pure to be pink), som på trods af deres forskelligheder bliver håbløst forelskede i hinanden.

Filmen indeholder skønne scener som sleepovers, skolebal og aftener på dineren. Alt sammen krydret med perfekte outfits i bedste 50’er stil.

Læs også: Ekstreme roller - Se 17 stjerner gå til ekstremer for deres rolle.

Grease blev en enorm succes, og det er nok også derfor, vi stadig ikke er færdige med at imitere karakterernes looks her 40 år senere. Danny og Sandy er evergreens i kostumebutikkerne, men faktisk sniger en masse Grease-referencer sig også stadig ind i modebilledet og i vores daglige outfit-inspiration.

Husker du, da Sandy sang: ”Mit hoved siger, fjols glem ham, men mit hjerte siger, giv ikke slip”? Godt nok talte hun om Danny, men den følelse kan vi faktisk også genkende, når det kommer til at shoppe Grease-inspirerede looks. Vi giver ikke slip!

Vi har samlet 17 looks fra filmen, som er ’The ones that We Want’. Scroll løs i galleriet og Grease it up!

Looks vi låner fra Grease

Relaterede artikler